topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk grillosteburger

Italiensk grillosteburger

med karamelliserede løg og rosmarinkartofler

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en skøn opskrift på vegetariske burgers med masser af spændende ingredienser. Vores velsmagende burgers indeholder pestodressing, stegt grillost, rucola og karamelliserede løg. Vi serverer vores fantastiske burgere med velduftende rosmarinkartofler.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

½ stk

Rosmarin

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

50 g

Cremet pestodressing

1 stk

Rødløg

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)988 kcal
Energi (kJ)4133 kJ
Fedt48.9 g
Mættet fedt25.4 g
Kulhydrat97 g
Sukker19 g
Protein38.6 g
Salt4.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.

Hak rosmarin [1/2 stk, 2P] fint. 

Fordel kartofler på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Karamelliser løg
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. 

Tilsæt balsamico, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Tag panden af varmen, og overfør rødløg til en tallerken.

Forbered råvarer
3

Imens, skyl rucola [1/2 pose, 2P] under koldt vand i et dørslag. 

Skær grillost i skiver på langs (2 pr. person).

Del boller på midten.

Steg grillost
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Varm boller
5

Varm boller i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når kartoflerne har 4 min tilbage.

Server
6

Anret kartofler og boller på tallerkener. 

Smør boller med en smule pestodressing.

Fyld med grillost, rucola og rødløg.

Server med resterende pestodressing.