Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en skøn opskrift på vegetariske burgers med masser af spændende ingredienser. Vores velsmagende burgers indeholder pestodressing, stegt grillost, rucola og karamelliserede løg. Vi serverer vores fantastiske burgere med velduftende rosmarinkartofler.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
½ stk
Rosmarin
2 stk
Briocheboller
1 stk
Grillost
50 g
Cremet pestodressing
1 stk
Rødløg
12 ml
Balsamico
20 g
Rucola
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.
Hak rosmarin [1/2 stk, 2P] fint.
Fordel kartofler på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Tag panden af varmen, og overfør rødløg til en tallerken.
Imens, skyl rucola [1/2 pose, 2P] under koldt vand i et dørslag.
Skær grillost i skiver på langs (2 pr. person).
Del boller på midten.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Varm boller i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når kartoflerne har 4 min tilbage.
Anret kartofler og boller på tallerkener.
Smør boller med en smule pestodressing.
Fyld med grillost, rucola og rødløg.
Server med resterende pestodressing.