Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce

Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce

med frisk basilikum og cremet ricotta

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Selleri
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Cherrytomater

1 dåse

Tomatpuré

50 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 pose

Basilikum

½ stk

Rødløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

350 g

Gnocchi

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 stk

Peberfrugt

20 g

Rucola

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1.5 dl

Vand (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2260 kJ
Kalorier (kcal)540 kcal
Fedt17 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat77.7 g
Sukker15.6 g
Protein19.6 g
Salt7.2 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6