
Kokosglaseret chokoladekage
6-8 portioner | med valnødder
Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Chokolade, kokos og valnødder. Vi forstår at du ser frem til at sætte tænderne i et stykke af den kombination. Vi blander kagemiksen med hakkede valnødder, og topper den med en cremet glasur lavet af kokosmælk og chokoladeknapper. Vi topper med kokosmel, og så er den smukke, og yderst velsmagende kage klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
600 g
Chokoladekagemiks
(Indeholder Mælk, Hvede, Æg, Gluten Kan indeholde Sennep, Nødder, Soja)
100 ml
Kokosmælk
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
80 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Smør (trin 3)
Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Hak valnødder.
Bland kagemiks og valnødder i en skål.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.

Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, og spred jævnt ud med en palet.
Bag kage i 30-35 min.
TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.

Kom chokoladeknapper i en skål der tåler varme, og hæld den varme kokosmælk [1/2 pakke] over. Lad stå i 1 min, tilsæt smør [1 spsk] og pisk forsigtigt, indtil glasuren er glat.
Afkøl glasur dækket til i køleskabet, indtil kagen er klar.

Lad kagen køle af inden servering.
Smør glasur på kagen, og drys med kokosmel.