HelloFresh Logo

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Specialopskrifter

Hvad er HelloFresh Premium og hvorfor betaler jeg et ekstra beløb for disse opskrifter?

HelloFresh Premium er måltider med råvarer af den allerhøjeste kvalitet som f.eks. saftige steaks og mere unikke sides, som gør måltidet til en restaurantoplevelse i eget hjem. Disse opskrifter er perfekte til mærkedage eller til den lille ekstra weekend-forkælelse.
Hver uge finder du en ny Premium-opskrift fra menuen, som koster en lille smule ekstra per portion, som lægges til den normale pris for din måltidskasse. Betalingen trækkes på samme tidspunkt, dog med to forskellige regninger: én for din måltidskasse og én for de(n) specialopskrift(er), du har valgt. Tillægsprisen vil altid fremgå tydeligt af menuen og din ordreoversigt.

Hvad er Verdenskøkkenet og Streetfood og hvorfor betaler jeg et ekstra beløb for disse opskrifter?

Opskrifter markeret med ‘Verdenskøkkenet’ er til dig, som ønsker at prøve noget nyt og tage på en kulinarisk jordomrejse fyldt med smag. Her finder du blandt andet opskrifter, som udspringer fra det sydøstasiatiske køkken og kan se frem til råvarer som mango, pak choi, hoisin sauce og meget mere.
Vælger du opskrifter markeret som ‘Streetfood’, kan du se frem til det lækreste finger-food, som danner den perfekte ramme om den sociale madoplevelse med delevenlige retter af høj kvalitet - og kvantitet.
Både Streetfood- og Verdenskøkkenet-opskrifterne koster 24.95 kr. - 39.95 kr. ekstra per portion afhængig af den protein, som bruges i opskriften. Denne pris lægges til den normale pris for din måltidskasse. Betalingen trækkes på samme tidspunkt, dog med to forskellige regninger: én for din måltidskasse og én for de(n) specialopskrift(er), du har valgt. Tillægsprisen vil altid fremgå tydeligt af menuen og din ordreoversigt.

Velbekomme!

Hvad er Hverdag+, og hvorfor koster opskrifterne ekstra?

Med Hverdag+ har vi taget alle de yndlingsretter fra HelloFresh, du kender og elsker – og gjort dem endnu bedre. Vi har både skruet op for portionsstørrelsen og brugt ekstra lækre ingredienser, så du kan forkæle dig selv og familien uden at betale særligt meget mere.

De ekstra lækre opskrifter koster et lille tillæg på 16,95 kr. pr. portion, som vil blive lagt oveni prisen på din måltidskasse. Vi trækker både prisen for din måltidskasse og eventuelle tillæg samtidig, men som separate beløb. Du får derfor to kvitteringer – én for din almindelige måltidskasse og én for Hverdag+ retterne. Tillæg vil altid være synlige på både menuen og på din ordreoversigt.

Problem med din måltidskasse? Vi er her for dig.

Kontakt os