HelloFresh Logo

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ingredienser

Hvor kommer ingredienserne fra?

Når du bestiller mad fra HelloFresh, er der et par forskellige ting, du altid kan være helt sikker på:

  • Vores ingredienser kommer altid direkte fra leverandøren, så de holder sig friskere.
  • Vi prioriterer altid ingredienser, der er i sæson.
  • Hvis ikke vi kan finde ingredienserne i Danmark, finder vi det fra andre, fantastiske leverandører, vi stoler på.

    Simple regler. Bedre smag. Mere bæredygtig.

    Du kan læse mere om vores ingredienser: [her].

Hvilke ingredienser skal jeg have derhjemme?

Vi antager at du har visse basisvarer hjemme såsom smør, mælk, æg, mel, sukker, olie, ketchup, salt og peber. Disse ingredienser er markerede med * på opskriften.

Hvordan holder jeg ingredienserne friske?

Vi er stolte af vores friske råvarer, og vi arbejder hårdt for, at de holder sig sådan hele vejen fra vores leverandører til din tallerken.

Nogle ingredienser holder sig friskt kortere. Dette gælder især for hakket kylling såvel som friske og blandede salater. Vi anbefaler derfor, at du bruger disse ingredienser først.

Ingredienser som mango og avocado holder sig friske og lækre ved ikke at komme i køleskabet. Du bør være ekstra opmærksom på modenheden af disse, og forberede dine måltider, når din avocado og/eller mango er i topform.

Hold dine gulerødder og agurker knasende sprøde ved at opbevare dem i grøntsagsskuffen nederst i dit køleskab. Luftfugtigheden i skuffen sikrer, at smagen og friskheden er i top.

Tag dine friske urter ud af emballagen og sæt dem i et glas med vand i køleskabet (pånær din basilikum - den kan godt lide sollys) - så holder de sig friske længere.

Vores kød har en tydelig udløbsdato, og noget kød vil være vacuumpakket. Eftersom vi ikke anvender kemikalier for at forlænge holdbarheden, kan det ske, at der kommer luft i vacuumpakningen, hvilket kan give en speciel lugt, når du åbner kødet. Dette er helt normalt, og du kan stadig spise kødet uden problemer. Lugten forsvinder typisk 5-10 minutter efter kødet er pakket ud.
For at holde dine krydderier og urter friske anbefaler vi at pakke dem ud af deres emballage og sætte dem i et glas med vand i køleskabet.

Hvordan sikrer I kvaliteten af jeres frugt og grønt?

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores frugt og grønt. Derfor arbejder vi udelukkende med leverandører, som leverer frisk og smagfuld frugt og grønt i Klasse I.

Du kan læse mere om vores ingredienser her.

Tager I højde for allergier?

Alle vores ingredienser er markerede på opskrifterne, så du kan se præcis hvad der findes i dine opskrifter og vælge et måltid, som ikke strider med dine allergier.

Samtlige produkter pakkes separat og i lukkede beholdere, så du kan helt enkelt vælge ikke at bruge de ingredienser, som du er allergisk overfor eller udskifte dem med et alternativ, som fungerer for dig.

Når det kommer til allergioplysninger, er det også vigtigt at nævne, at de kun gælder for de ingredienser, HelloFresh leverer og ikke de basisingredienser, du skal have i dit eget køkken. Tjek derfor, om de basisingredienser, du skal have derhjemme passer til dine egne kost- og allergibehov.

Problem med din måltidskasse? Vi er her for dig.

Kontakt os