HelloFresh Logo

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Bæredygtighed

Hvordan sorterer jeg emballagen?

Papkassen
Papkassen sorteres som pap.

Isposen
Genanvend vores isposer eller hæld vandet i vasken, og sorter posen som plast. Vi anbefaler ikke, at du drikker det optøede vand, men du kan godt bruge det i f.x. blomsterbedet.

Køleposen
Du kan genanvende vores køleposer hvis du f.eks. skal på picnic. Køleposen skal sorteres som pap.

Papposen
Papposen skal sorteres som pap.
Opskriftskort og etiketter
Opskriftskort og etiketter skal sorteres som papir.

Hvad gør HelloFresh for at mindske madspild og affald?

Vi forsøger så vidt muligt at samarbejde med lokale leverandører. Dette giver os i lang de fleste tilfælde en væsentligt kortere vej fra fabrik til måltidskasse, hvilket i sidste ende betyder friskere mad og mindre spild.

Vi sørger også for at opmåle alle dine ingredienser på forhånd, hvilket kan reducere madspild med hele 60%. Det er simpelthenlettere for dig ogbedre for planeten.

Du kan læse mere om, hvad bæredygtighed betyder for HelloFresh her.

Hvad betyder det, at en opskrift er Klimavenlig?

Hos HelloFresh prøver vi konstant at gøre det så lettere for dig at træffe det bæredygtige valg, når du skal sammensætte din måltidskasse. Derfor markerer vi hver uge de 5 opskrifter, der udleder mindst CO₂ med et lille ‘Klimavenlig’-tag.

Vi kategoriserer en opskrift som Klimavenlig, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid anno 2022.

Når man sammenligner forskellige opskrifters CO₂-udledninger, plejer man at bruge måleenheden “CO₂ equivalent”. Den bliver forkortet CO₂e og kan groft oversættes til “CO₂-ækvivalent” på dansk. CO₂e medregner samtlige drivhusgasser, der bliver udledt ved et givent måltid – det kunne f.x. være metan..

Co₂e medregner også udledningerne fra fra de forskellige ingrediensers produktionsmetoder, men medregner ikke ting som transport og emballage. Vi er derfor stadig på udkig efter en effektiv metode at medregne de faktorer i vores dataindsamling.

Vores bæredygtighedspolitik

Vi synes at mad skal være god for både dig og miljøet. Læs mere om, hvordan vi arbejder for en holdbar verden i vores bæredygtighedspolitik.

Problem med din måltidskasse? Vi er her for dig.

Kontakt os