HelloFresh Logo

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Opskrifter

Kan jeg selv vælge og udskifte måltider?

Jeps, det kan du! Du kan frit vælge mellem 35 forskellige opskrifter hver uge.

Du kan se ugens opskrifter lige her

Når du har oprettet din konto, kan du logge ind, og skræddersy din egen menu.

Fra hjemmesiden:

 1. Log ind på din konto - dine kommende leveringer vil straks dukke op
 2. Tryk på pilene for at bladre frem til den levering, du ønsker at ændre måltider for
 3. Klik på "skift måltider", derefter "-" på de måltider, du ikke ønsker i kassen og klik tilføj på de måltider du ønsker.
 4. Når du er tilfreds med de retter, du har valgt, klikker du på "Fortsæt til tillægsprodukter". Ønsker du ikke tillægsprodukter, tryk på Bekræft ordre.

Fra appen:

 1. Åbn vores app. Hvis du ikke har appen endnu, henter du den her
 2. Gå til "Min menu" i bunden
 3. Gå frem til den uge, du ønsker at udskifte dine opskrifter på
 4. Klik på "skift måltider/ Udskift produkter", derefter "-" på de måltider, du ikke ønsker i kassen og klik tilføj på de måltider du ønsker.
 5. Når du er tilfreds med de retter, du har valgt, klikker du på "Fortsæt til tillægsprodukter". Ønsker du ikke tillægsprodukter, tryk på Bekræft ordre.

Hvis du får din måltidskasse leveret lørdag eller søndag, skal du senest nå ovenstående inden tirsdag kl. 23:59. Får du din måltidskasse leveret mandag eller tirsdag, skal du senest nå det onsdag kl. 23:59 i den forgangne uge. Får du leveret måltidskassen onsdag eller torsdag, skal du senest nå det søndagen kl. 23:59 i den forgangne uge.

Hvilke køkkenredskaber skal jeg have derhjemme?

Vi udvikler kun opskrifter, som kræver gængse køkkenredskaber.

Vi anbefaler at have følgende:

 • Skærebræt
 • Køkkenkniv
 • Stegepande
 • Gryde
 • Dørslag
 • Bageplade
 • Bagepapir
 • Form til ovnen
 • Hvidløgspresser
 • Rivejern
 • Skåle

Hvilket måltid skal jeg lave først?

Du kan se vores anbefaling for dette på de forskellige opskrifter. Vi foreslår, at du spiser fisk og skalddyr først og derefter kylling, svinekød og oksekød.

Vores kylling, svinekød og oksekød er normalt ikke frossent, hvilket betyder, at du selvfølgelig kan fryse det ned, hvis du ikke kan nå at bruge det inden udløbsdatoen. Medmindre der står på pakken, at kødet har været nedfrosset før. Hvis dette er tilfældet, så kan du ikke fryse det ned igen.

Hvor lang tid tager det at lave et måltid?

Tid er den mest værdifulde ting vi har. Derfor udvikler vi opskrifter, der tager max. 45 minutter at lave.

Har du ekstra travlt, kan du prøve vores Nemme & Hurtige opskrifter, der er klar på 25 minutter. Hvis det skal gå endnu stærkere, kan du prøve de Lynhurtige opskrifter, der kan være klar på 15 minutter.

Tiderne på opskriftskortene er for to portioner. Skal du lave 4 portioner, kan opskrifterne tage 5-10 minutter længere.

God mad behøver ikke være kompliceret.

Kan jeg se næringsindholdet for måltiderne?

Du skal aldrig gætte dig frem til, hvor mange kalorier, proteiner og kulhydrater der er i dit HelloFresh måltid. Det står nemlig helt tydeligt både på den fysiske opskrift og i vores online opskriftssamling.


For at give dig de præcise angivelser, bruger vi udregneren FoodWorks. Næringsindholdet vi stræber efter i vores opskrifter er baseret på det gennemsnitlige indtag af kilojoules for en voksen person.

Vores måltider indeholder cirka 2000-3000kJ og beregnes udfra en gennemsnitlig anbefalet mængde på 8700 kJ per dag over tre måltider.

Eventuelle allergener kan du finde online og på ingredienslisten. Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os, så uddyber vi gerne.

Tager i højde for specifikke behov?

Du kan tilpasse din menu efter dine kostbehov. For eksempel kan du let styre udenom kød ved at vælge vegetariske retter.
Du kan også let udskifte ingredienserne med dine egne, hvis du er allergisk. Det er nemt, eftersom alle vores ingredienser kommer pakket i præcise mængder.
Lige nu har vi ingen paleo, veganske, halal eller glutenfri måltidskasser. Dog kan du se på opskriften, hvis der tages højde for specifikke behov Hold godt øje dog - vi udvider og udforsker hele tiden nye områder.
Husk også, at de allergioplysninger kun gælder for de ingredienser, HelloFresh leverer og ikke de basisingredienser, du skal have i dit eget køkken. Tjek derfor, om de basisingredienser, du skal have derhjemme passer til dine egne kost- og allergibehov.

Hvordan finder jeg gamle opskrifter?

Kan du stadig smage den der lækre lebanesiske couscous på tungen, men du kan ikke helt huske, hvordan du lavede den? Intet problem. Du kan finde alle tidligere opskrifter i vores Kogebog, når du er logget ind, så du kan skabe madglæde med alle de gamle favoritter.

Hvordan giver jeg feedback på en opskrift?

Din feedback hjælper os til at blive bedre bid for bid. Derfor er vi utroligt glade for, at du har lyst til at give din mening tilkende.

Du kan til hver tid give din feedback til kende for dine tidligere modtaget måltider, både via hjemmesiden og appen. Blot tryk på 'tidligere leveringer' og bedøm dine opskrifter.

Jeg mangler et opskriftskort - hvad gør jeg?

Vores opskriftskort finder du i vores opskriftsarkiv og i din ugemenu. Log ind, vælg leveringsuge og tryk så på opskriften - så åbnes opskriften og du kan downloade den som PDF. Alternativt kan du anvende vores app. Log blot ind, gå til ugemenu, vælg det måltid du vil lave og bladr igennem trinnene på din telefon.

Problem med din måltidskasse? Vi er her for dig.

Kontakt os