Vi producerer, pakker og leverer din mad, så der bliver mindre madspild end ved traditionel madlavning. Lettere for dig, bedre for miljøet.
God mad hører til i maven - ikke i skraldespanden. Derfor leverer vi lige præcis den mængde ingredienser, du har brug for, hvilket mindsker madspild med op til 21% per måltid.
Vi bestiller alle dine ingredienser direkte fra vores producenter. På den måde holdes din mad friskt, og transporttiden reduceres, hvilket leder til mindre CO₂-udslip. Vi har også forpligtet os til at modregne 100% af vores direkte CO2-emissioner, hvilket gør os til verdens første CO2-neutrale måltidskassevirksomhed.
Vi arbejder altid på at mindske mængden af emballage og gøre den mere miljøvenlig - uden at gå på kompromis med kvaliteten af dine ingredienser.
Vi tror på, at din mad smager bedre, når du ved, hvor den kommer fra. Derfor har vi udvalgt alle leverandører meget nøje. Vi prioriterer lokale råvarer, når vi udvælger vores leverandører. For eksempel er al vores kød og kylling fra danske landbrug. Derudover modtager du kun ingredienser i sæson, hvilket både smager bedre og er mere bæredygtigt. Alle vores fisk er enten MSC eller ASC-certificerede, og dine gulerødder har aldrig rejst flere tusinde kilometer.
Indimellem sker det, at vi har overskydende mad efter leveringen af din måltidskasse. Den mad donerer vi til Varmestuen i Helsingborg, så sårbare folk kan få lov til at føle madglæde - helt gratis.