Bæredygtighed
hos HelloFresh
Bæredygtighed
hos HelloFresh

Bæredygtighed spiller en rolle i alt, vi gør - lige fra valget af vores leverandører til måden vi pakker din måltidskasse. Vi hjælper dig med at handle, lave og spise mad, der er god for dig - og planeten.

Bæredygtighed spiller en rolle i alt, vi gør - lige fra valget af vores leverandører til måden vi pakker din måltidskasse. Vi hjælper dig med at handle, lave og spise mad, der er god for dig - og planeten.

Lækker mad. God samvittighed.

Vi producerer, pakker og leverer din mad, så der bliver mindre madspild end ved traditionel madlavning. Lettere for dig, bedre for miljøet.

Bæredygtighedsrapport 2020

I 2020 tilbød vi flere kunder end nogensinde før en sikrere og lettere vej til gode middage. Med vores vækst voksede også forpligtelsen til at drive virksomhed på ansvarlig og bæredygtig vis. I vores bæredygtighedsrapport for 2020 kan du læse mere om, hvordan det foregik - med alt fra at blive den første globale CO2-neutrale måltidskassevirksomhed til, hvordan vi donerede mad til en værdi af 13 millioner euro til dem, som behøvede det mest.
læs mere

Mindre madspild. Mere madglæde.

God mad hører til i maven - ikke i skraldespanden. Derfor leverer vi lige præcis den mængde ingredienser, du har brug for, hvilket mindsker madspild med op til 21% per måltid.

Udlign dit CO2-aftryk

Vi bestiller alle dine ingredienser direkte fra vores producenter. På den måde holdes din mad friskt, og transporttiden reduceres, hvilket leder til mindre CO₂-udslip. Vi har også forpligtet os til at modregne 100% af vores direkte CO2-emissioner, hvilket gør os til verdens første CO2-neutrale måltidskassevirksomhed.
lær mere

Miljøvenlig emballage

Vi arbejder altid på at mindske mængden af emballage og gøre den mere miljøvenlig - uden at gå på kompromis med kvaliteten af dine ingredienser.

Friske råvarer. Fra leverandører du kan stole på.

Vi tror på, at din mad smager bedre, når du ved, hvor den kommer fra. Derfor har vi udvalgt alle leverandører meget nøje. Vi prioriterer lokale råvarer, når vi udvælger vores leverandører. For eksempel er al vores kød og kylling fra danske landbrug. Derudover modtager du kun ingredienser i sæson, hvilket både smager bedre og er mere bæredygtigt. Alle vores fisk er enten MSC eller ASC-certificerede, og dine gulerødder har aldrig rejst flere tusinde kilometer.

God mad. For en god sag.

Indimellem sker det, at vi har overskydende mad efter leveringen af din måltidskasse. Den mad donerer vi til Varmestuen i Helsingborg, så sårbare folk kan få lov til at føle madglæde - helt gratis.