Log ind
Bæredygtighed
hos HelloFresh

Bæredygtighed spiller en rolle i alt, vi gør - lige fra valget af vores leverandører til måden vi pakker din måltidskasse. Vi hjælper dig med at handle, lave og spise mad, der er god for dig - og planeten.

Lækker mad. God samvittighed.

Vi producerer, pakker og leverer din mad, så der bliver mindre madspild end ved traditionel madlavning. Lettere for dig, bedre for miljøet.

Bæredygtighedsrapport 2020

I 2020 tilbød vi flere kunder end nogensinde før en sikrere og lettere vej til gode middage. Med vores vækst voksede også forpligtelsen til at drive virksomhed på ansvarlig og bæredygtig vis. I vores bæredygtighedsrapport for 2020 kan du læse mere om, hvordan det foregik - med alt fra at blive den første globale CO2-neutrale måltidskassevirksomhed til, hvordan vi donerede mad til en værdi af 13 millioner euro til dem, som behøvede det mest.

Mindre madspild. Mere madglæde.

God mad hører til i maven - ikke i skraldespanden. Derfor leverer vi lige præcis den mængde ingredienser, du har brug for, hvilket mindsker madspild med op til 21% per måltid.

Udlign dit CO2-aftryk

Med HelloFresh er der færre stop fra jord til bord end ved traditionel madindkøb. På den måde holdes din mad friskt, og transporttiden reduceres, hvilket leder til mindre CO₂-udslip. Vi har også forpligtet os til at modregne 100% af vores direkte CO2-udslip, hvilket gør os til den første globale CO2-neutrale måltidskassevirksomhed.

Miljøvenlig emballage

Vi arbejder altid på at mindske mængden af emballage og gøre den mere miljøvenlig - uden at gå på kompromis med kvaliteten af dine ingredienser.

Friske råvarer. Fra leverandører du kan stole på.

Vi tror på, at din mad smager bedre, når du ved, hvor den kommer fra. Derfor har vi udvalgt alle leverandører meget nøje. Vi prioriterer lokale råvarer, når vi udvælger vores leverandører. For eksempel er al vores kød og kylling fra danske landbrug. Desuden er alle vores fisk er enten MSC eller ASC-certificerede, og vores frugt og grønt tilhører Klasse I.

Vær med i kampen mod plastikforurening i havet

Vi er gået sammen med Plastic Bank® for at bygge tre centre til indsamling af plastik i Indonesien. Disse centre vil forhindre over 750.000 kg plast fra at ende i havet i løbet af de næste tre år. Det svarer til 37,5 millioner plastikflasker! Hvert center arbejder med lokalbefolkningen, som hjælper med at indsamle plast - de modtager til gengæld støtte for hvert enkelt stykke plast, de indsamler. Dette hjælper dem til et bedre liv med mad på bordet, uddannelse, brændstof til madlavning og sundhedspleje. Den indsamlede plast genanvendes og integreres i værdikæden som Social Plastic®. På den vis er du med til at hjælpe over 560 familier gennem HelloFresh, samtidig med at du bidrager til en verden med mindre plastikforurening.

God mad. For en god sag.

Indimellem sker det, at vi har overskydende mad efter leveringen af din måltidskasse. Den mad donerer vi til Varmestuen i Helsingborg, så sårbare folk kan få lov til at føle madglæde - helt gratis.