Vegetarisk kebab-fyldt bagekartoffel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk kebab-fyldt bagekartoffel

Vegetarisk kebab-fyldt bagekartoffel

med saftig kålsalat og ranchdressing

Bagekartofler er super simpelt at lave, og de kan fyldes med alt muligt spændende. I aften fylder vi vores bagekartofler med krydret kebab og løg, og en fantastisk hjemmelavet ranchdressing med yoghurt, mayo, hvidløg og purløg. Et friskt tilbehør er en saftig kålsalat med gulerod og æble.

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Kalorielet
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Gulerod

½ stk

Hvidløgsfed

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Æble

1 stk

Løg

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

4 g

Panamad

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2543 kJ
Kalorier (kcal)608 kcal
Fedt25.8 g
Mættet fedt52.2 g
Kulhydrat68.5 g
Sukker21.1 g
Protein24.3 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Halver kartofler (uskrællet), og stik huller med en gaffel.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
 
Bag i ovnen i 30-40 min, eller indtil møre.

Lav kålsalat
2

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland kålblanding, gulerod, æble og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Forbered råvarer
3

Hak purløg fint. 

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. 

Skær løg i tynde, halve skiver.

Steg kebab
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage. 

Steg kebab og løg med Panamad og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav ranchdressing
5

Imens, bland yoghurt, mayonnaise, hvidløg, purløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Anret kartofler på tallerkener.

Top med kebab, løg og ranchdressing. 

Server med kålsalat.