Ricotta- og basilikumfyldt kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ricotta- og basilikumfyldt kyllingebryst

Ricotta- og basilikumfyldt kyllingebryst

med oreganofritter og avocadosalat

I aften frister vi med en spændende ret med kyllingebryst, som bliver fyldt med ricotta, soltørrede tomater og basilikum, og derefter ovnstegt til perfektion. Fantastisk ​​tilbehør er sprøde oreganofritter, en frisk avocadosalat med citron, agurk og ristede pinjekerner og cremet mayonnaise.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 g

Oregano, tørret

60 g

Blandet salat

1 stk

Avocado

1 stk

Agurk

20 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

½ stk

Citron

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

25 g

Soltørrede tomater

1 pose

Basilikum

280 g

Kyllingebryst

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3638 kJ
Kalorier (kcal)870 kcal
Fedt48.3 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat57.4 g
Sukker11.7 g
Protein48.8 g
Salt5.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6