
Koreansk inspirerede BBQ-pulled beans
med ingefærkogt jasminris og syltet spidskål
Tags:
Hurtig
•Vegetarisk
•Stærk
•Mælkefri
Allergener:
Gluten
•Hvede
•Byg
•Æg
•Soja
•Sulfitter
•Sennep
•Sesam
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
150 g
Spidskål, skåret
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Jasminris
1 g
Chiliflager
1 stk
Agurk
1 stk
Ingefær
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
25 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ dl
Vand (trin 3)
¼ tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Ketchup (step 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 4)
•Stegepande
•Rivejern
•Gryde
Fremgangsmåde

1

2

3

4

5

6