HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconYoghurtmarineret Kylling
topBanner
Yoghurtmarineret kylling

Yoghurtmarineret kylling

med honningbagte grøntsager og perlecouscous

I aften frister vi med saftige kyllingestrimler, som marineres i citron, hvidløg, Saha-Ras og græsk yoghurt, og derefter steges til perfektion. Imens kyllingen marineres, laver du en fantastisk salat med perlecouscous og persille. Server med honningsbagte grøntsager og hakket persille, og så kan den kulinariske fest begynde!

Tags:Hurtig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Kyllingebryst, strimler

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

4 g

Saha-Ras

150 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

2 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

12.5 g

Honning

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Bredbladet persille

125 g

Cherrytomater

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt* (trin 2)

4 dl

Vand* (trin 3)

¼ tsk

Salt* (trin 3)

1 spsk

Olivenolie* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)731.3025 kcal
Energi (kJ)3059.7695 kJ
Fedt18.7755 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat82.1114 g
Sukker23.2 g
Protein52.4373 g
Salt3.2 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Skær rødløg i 2 cm både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [1/2 pakke, 2P] og en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland et skvæt citronsaft, salt* [1/2 tsk I 1 tsk], Saha-Ras, hvidløg og halvdelen af yoghurt i en stor skål, og krydr med et nip peber*. Vend kylling i skålen. 

3

Bring vand* [4 dl I 8 dl], salt* [¼ tsk | ½ tsk] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld overskydende vand fra.

4

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når perlecouscousen har 10 min tilbage. Steg kylling under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Hak persille fint. Vend persille (gem lidt anretning), citronskal og resterende yoghurt i gryden med færdigkogt perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret perlecouscous, grøntsager og kylling i dybe tallerkener. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.