Yoghurtmarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Yoghurtmarineret kylling

Yoghurtmarineret kylling

med honningbagte grøntsager og perlecouscous

I aften frister vi med saftige kyllingestrimler, som marineres i citron, hvidløg, Saha-Ras og græsk yoghurt, og derefter steges til perfektion. Imens kyllingen marineres, laver du en fantastisk salat med perlecouscous og persille. Server med honningsbagte grøntsager og hakket persille, og så kan den kulinariske fest begynde!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Saha-Ras

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

12.5 g

Honning

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Bredbladet persille

125 g

Cherrytomater

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

4 dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)731 kcal
Energi (kJ)3060 kJ
Fedt18.78 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat82.11 g
Sukker23.2 g
Protein52.44 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Skær rødløg i 2 cm både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [1/2 pakke, 2P] og en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20 min.

Mariner kylling
2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland et skvæt citronsaft, salt* [1/2 tsk I 1 tsk], Saha-Ras, hvidløg og halvdelen af yoghurt i en stor skål, og krydr med et nip peber*. Vend kylling i skålen. 

Kog perlecouscous
3

Bring vand* [4 dl I 8 dl], salt* [¼ tsk | ½ tsk] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld overskydende vand fra.

Steg kylling
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når perlecouscousen har 10 min tilbage. Steg kylling under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland couscous
5

Hak persille fint. Vend persille (gem lidt anretning), citronskal og resterende yoghurt i gryden med færdigkogt perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret perlecouscous, grøntsager og kylling i dybe tallerkener. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.