
Yoghurtmarineret kylling
med honningbagte grøntsager og perlecouscous
I aften frister vi med saftige kyllingestrimler, som marineres i citron, hvidløg, Saha-Ras og græsk yoghurt, og derefter steges til perfektion. Imens kyllingen marineres, laver du en fantastisk salat med perlecouscous og persille. Server med honningsbagte grøntsager og hakket persille, og så kan den kulinariske fest begynde!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
300 g
Kyllingebryststrimler
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Saha-Ras
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
2 stk
Gulerod
4 g
Kyllingebouillon
12.5 g
Honning
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron, økologisk
1 pose
Bredbladet persille
125 g
Cherrytomater
1 stk
Rødløg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 2)
4 dl
Vand (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Skær rødløg i 2 cm både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [1/2 pakke, 2P] og en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20 min.

Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland et skvæt citronsaft, salt* [1/2 tsk I 1 tsk], Saha-Ras, hvidløg og halvdelen af yoghurt i en stor skål, og krydr med et nip peber*. Vend kylling i skålen.

Bring vand* [4 dl I 8 dl], salt* [¼ tsk | ½ tsk] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld overskydende vand fra.

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når perlecouscousen har 10 min tilbage. Steg kylling under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Hak persille fint. Vend persille (gem lidt anretning), citronskal og resterende yoghurt i gryden med færdigkogt perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.

Anret perlecouscous, grøntsager og kylling i dybe tallerkener. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.