Sweet and sticky Mongolian steak
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Sweet and sticky Mongolian steak

with roasted pak choi and coriander salsa

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rumpsteak

150 g

Basmatiris

1 stk

Peberfrugt

80 g

Sød chilisauce

50 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Goan Xacuti

1 stk

Løg

1 stk

Forårsløg

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

1 stk

Pak choi

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

1 stk

Koriander

½ stk

Rød chili

1 stk

Lime

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til grøntsager

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3836 kJ
Kalorier (kcal)917 kcal
Fedt34.5 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat108.9 g
Sukker33.7 g
Protein45.2 g
Salt9.4 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image