Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Friskstegte pandekager dufter og smager fantastisk, uanset om de serveres som en luksuriøs morgenmad eller en lækker dessert. Her topper vi dem med sprøde æblestykker, ingefærsirup og flormelis.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
2 stk
Æble
100 g
Sirup
10 g
Ingefærpasta
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
10 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
TIP: Forvarm ovnen 100°C/80°C (varmluft), hvis pandekagerne skal holdes varme indtil servering.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Halver tilberedningstiden ved at bruge to stegepander. - Tilsæt mere smør til stegepanden ved behov.
Imens, opvarm sirup og ingefærpasta i en lille gryde på middelhøj varme. Kog i 1-2 min.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Anret pandekager på en tallerken, og server med ingefærsirup, æble og flormelis i skåle ved siden af.