Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Nyd tid med familien i weekenden over en hjemmelavet brunch. Vi laver sprøde toast, som vi topper med avocadomos med citron, salatost og pistagenødder. Og så laver vi pandekager, som vi topper med yoghurt, æble-honning sauce og ristede hasselnødder. Vi forkæler også familien med syrlig yoghurt toppet med appelsin og valnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
100 g
Honning
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
30 g
Pistacienødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
2 stk
Avocado
40 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
450 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
2 stk
Appelsin
4 stk
Æble
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
4 spsk
Smør til æble
¼ tsk
Salt til guacamole
Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.
Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen på på 100°C/80°C (varmluft) indtil servering.
Imens, skær æble i 1 cm tern.
Hak hasselnødder groft.
Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Rist hasselnødder i 2-3 min, indtil let brunede og velduftende. Overfør til en lille skål.
Smelt smør i samme gryde på middel varme.
Steg æble og honning i 3-4 min, indtil æbler er let bløde.
Sænk til lav varme, og hold varm indtil servering.
Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Mos avocado, limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Smuldr salatost i en lille skål.
Smør brød med avocadomos, og krydr med et nip peber.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.
Anret pandekager på tallerkener og top med lidt yoghurt, æble-honning sauce og hasselnødder.
Top avocadotoast med salatost og pistagenødder.
Kom resterende yoghurt i glas, og top med appelsin og valnødder.