Har I endnu en gang valgt en af vores mexicanske opskrifter? Vi lover, at I ikke bliver skuffet, for i aften byder vi på fajitafest med masser af spændende ingredienser. Vi ovnbager gulerod, peberfrugt og rødløg med velsmagende mexicanske krydderier. Samtidig laver vi en sprød kålslaw med lime og radiser, og steger panerede østershatte. Vi topper vores fajitas med røget paprikamayonnaise, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
150 g
Spidskål, skåret
100 g
Østershatte
10 g
Tex-Mex
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
½ stk
Lime
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Rødløg
2 g
Røget paprika
75 g
Radiser
1 stk
Gulerod
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
10 g
Sriracha
¼ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm stave.
Skær peberfrugt i 2 cm strimler og rødløg i 2 cm både.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Tex-Mex, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.
Imens, skær radiser i tynde skiver.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Bland spidskål, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en skål, og masser i 30 sek.
Tilsæt radiser, og vend sammen.
Skær svampe i 2 cm strimler.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.
Vend svampe i skålen indtil helt dækket.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svampe i 4-5 min, eller indtil sprøde og gyldne, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Drys med Ay Cajun-ba og et nip salt, og vend forsigtig sammen.
TIP: Steg svampe ad flere omgange ved behov.
Imens, pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland sriracha [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, røget paprika [1/2 pakke, 2P] og vand [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.
Fyld tortillabrød med kålslaw, grøntsager og svampe.
Top med paprikamayonnaise.
Server med resterende limebåde.