Lyst til vegetarisk ragu? Vores Vegetarisk ragu-fyldt zucchini er fuld af aromatiske smage, der giver dig krydderier og comfort food. Nyd smagen af krydret, mør zucchini og ostegratineret ragu i hver en bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Zucchini
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Souvlaki-krydderi
500 g
Kartofler
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
75 g
Radiser
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 g
Oregano, tørret
40 g
Rucola
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Løg
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, del zucchini på langs, og skrab indmad ud med en teske i en skål.
Placer zucchini med udhulet side opad på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med halvdelen af Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil mør.
Hak løg og zucchini-indmad fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg plantefars, løg, zucchini-indmad, Souvlaki-krydderi, resterende Hvide Løjer & Urter og salt i 4-5 min, eller indtil løgene er bløde.
Tilsæt tomatpuré, worcestershire sauce, vand og grøntsagsbouillon, og steg i 2-3 min, eller indtil saucen er let tyknet.
Imens, skyl rucola.
Skær radiser i tynde skiver.
Fyld færdigbagt zucchini med ragu.
Top med finrevet ost.
Bag i ovnen i 1-2 min, eller indtil osten er smeltet.
Bland rucola, radiser, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Fordel kartofler, zucchini og salat på tallerkener.
Server med mayonnaise.