HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Pulled Bean Bowl
topBanner
Vegetarisk pulled bean bowl

Vegetarisk pulled bean bowl

med ingefærkogte ris og cremet sesammayo

I aften laver vi forførende lækre pulled beans med asiatisk woksauce! Vi steger pulled beans, rødløg, gulerod, forårsløg og peberfrugt, og blander med hvidløg og woksauce. Vi serverer pulled beans og grøntsager med cremede ingefærris, og så topper vi med sesammayonnaise og forårsløg!

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:sojasesamsulfitterglutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Rød peberfrugt

2 stk

Gulerod

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdersoja, sesam, sulfitter, gluten)

240 g

Pulled beans

(Indeholdersoja, gluten, æg)

1 stk

Forårsløg

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholdersoja, sesam, gluten, æg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)887 kcal
Energi (kJ)3713 kJ
Fedt38.33 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat94.78 g
Sukker26.3 g
Protein38.38 g
Salt5.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv ingefær fint. Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] med i en gryde på middel varme. Svits ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide).

3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, gulerod, peberfrugt og det hvide forårsløg i 3-4 min, eller indtil bløde.

4

Tilsæt hvidløg, pulled beans, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet. Tilsæt asiatisk woksauce og vand [2 spsk | 4 spsk], og rør indtil gennemvarmet. Tag panden af varmen.

5

Bland sesammayonnaise med et skvæt vand i en lille skål.

6

Anret ingefærris i dybe tallerkener. Top med pulled beans og grøntsager. Dryp med sesammayonnaise. Drys med det grønne forårsløg.