I aften frister vi med en fantastisk plantefarswok med rødløg, peberfrugt, Ga-Laksa, asiatisk woksauce og sojasauce. Vi serverer vores wok med velduftende hvidløgsris, frisk thaibasilikum, forårsløg og knasende cashewnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
20 g
Cashewnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
4 g
Ga-Laksa
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Thaibasilikum
1 stk
Forårsløg
½ spsk
Olie til stegning
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Olie til grøntsager
½ tsk
Salt til vegetarprotein
½ dl
Vand til sauce
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars, rødløg og peberfrugt med salt i 4-5 min, eller indtil farsen er let brunet og grøntsagerne er bløde.
Tilsæt Ga-Laksa, asiatisk woksauce, sojasauce og vand, og steg videre i 30 sek, eller indtil let tyknet.
Imens, snit forårsløg fint.
Riv basilikum groft.
Skær lime i både.
Anret hvidløgsris og wok i dybe tallerkener.
Top med cashewnødder, forårsløg og basilikum.
Server med limebåde.