
Kartoffel-porresuppe er en rigtig klassiker, og i vores fortolkning tilsætter vi også gulerod og pastinak, og smager til med grov sennep og madlavningsfløde. Den klassiske bacon er blevet erstattet af herlige, sprødstegte vegetarbidder, og vi serverer vores cremede gryde med friskbagt focacciabrød.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
1 stk
Rosmarin
250 g
Kartofler
1 stk
Gulerod
1 stk
Porre
240 g
Pulled beans
(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Pastinak
2 spsk
Olie til focaccia
¼ tsk
Salt til focaccia
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
3 dl
Vand til suppe
¼ tsk
Salt til suppe
¼ tsk
Salt til vegetarprotein

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.
Smør et ildfast fad med olivenolie, og tilsæt pizzadej. Tryk pizzadej ud i hjørnerne af det ildfaste fad, og lad hvile i 1 min.
Hak rosmarin groft.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen. - Dryp dine fingre med en smule olivenolie. Det gør det lettere at arbejde med dejen.

Vend pizzadej efter 1 min, og stræk den igen ud i hjørnerne. Dryp med en smule mere olivenolie, hvis dejen er klistret.
Prik huller med fingrene.
Krydr med salt, og top med rosmarin.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Imens, skræl kartoffel, pastinak og gulerod, og skær i 1 cm tern.
Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg porre og rodfrugter med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon, sennep, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er møre.

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Overfør til en tallerken.
Hak persille fint.

Anret suppe i skåle.
Top med pulled beans og persille.
Server med focacciabrød.