Skip to main content
Cremet kartoffel-porregryde og veggiebidder

Cremet kartoffel-porregryde og veggiebidder

med friskbagt rosmarinfocaccia

3.1
(60)

Kartoffel-porresuppe er en rigtig klassiker, og i vores fortolkning tilsætter vi også gulerod og pastinak, og smager til med grov sennep og madlavningsfløde. Den klassiske bacon er blevet erstattet af herlige, sprødstegte vegetarbidder, og vi serverer vores cremede gryde med friskbagt focacciabrød.

Tags:
Vegetarisk
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Mælk
Sennep
Selleri

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

1 stk

Rosmarin

250 g

Kartofler

1 stk

Gulerod

1 stk

Porre

240 g

Pulled beans

(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til focaccia

¼ tsk

Salt til focaccia

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

3 dl

Vand til suppe

¼ tsk

Salt til suppe

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

Næringsindhold

Energi (kJ)5442 kJ
Kalorier (kcal)1301 kcal
Fedt58.1 g
Mættet fedt20.8 g
Kulhydrat144.3 g
Sukker19.7 g
Kostfibre9.9 g
Protein54.8 g
Salt7.9 g
Potassium231 mg
Calcium39.5 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Forbered focacciabrød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning. 

Smør et ildfast fad med olivenolie, og tilsæt pizzadej. Tryk pizzadej ud i hjørnerne af det ildfaste fad, og lad hvile i 1 min.

Hak rosmarin groft.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen. - Dryp dine fingre med en smule olivenolie. Det gør det lettere at arbejde med dejen.

Bag focacciabrød
2

Vend pizzadej efter 1 min, og stræk den igen ud i hjørnerne. Dryp med en smule mere olivenolie, hvis dejen er klistret.

Prik huller med fingrene.

Krydr med salt, og top med rosmarin.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skræl kartoffel, pastinak og gulerod, og skær i 1 cm tern.

Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Lav suppe
4

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg porre og rodfrugter med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon, sennep, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er møre.

Steg pulled beans
5

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Overfør til en tallerken.

Hak persille fint.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top med pulled beans og persille.

Server med focacciabrød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image