Kartoffel-porresuppe er en rigtig vinterklassiker, og i vores fortolkning tilsætter vi også gulerod til suppen, og smager til med grov sennep. Den klassiske bacon er blevet erstattet af herlige, sprødstegte vegetarbidder, og vi serverer vores dejlige suppe med friskbagt focacciabrød.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
250 g
Bagekartoffel
1 stk
Porre
1 stk
Gulerod
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
1 stk
Rosmarin
2 spsk
Olie til focaccia
¼ tsk
Salt til focaccia
1 spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
3 dl
Vand til gryderet
¼ tsk
Salt til gryderet
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.
Smør et ildfast fad med olivenolie, og tilsæt pizzadej. Tryk pizzadej ud i hjørnerne af det ildfaste fad, og lad hvile i 1 min.
Hak rosmarin groft.
TIP: Hvis dejen er svær at arbejde med, så lad den hvile et par minutter og prøv igen. - Dryp dine fingre med en smule olivenolie. Det gør det lettere at arbejde med dejen.
Vend pizzadej efter 1 min, og stræk den igen ud i hjørnerne. Dryp med mere olivenolie, hvis dejen er klistret.
Prik huller med fingrene.
Krydr med salt, og top med rosmarin.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil gylden og gennembagt.
Imens, skræl kartoffel og gulerod, og skær i 1 cm tern.
Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg porre, gulerod og kartoffel med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon, sennep, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er møre.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Overfør til en tallerken.
Hak persille fint.
Anret suppe i skåle.
Top med pulled beans og persille.
Server med focacciabrød.