topBanner
Varm kikærtesalat

Varm kikærtesalat

med sprød halloumi, bulgur & tomat

En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter. En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:selleriglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Kikærter

½ stk

Rødløg

1 stk

Gul peberfrugt

2 stk

Tomat

4 g

Panamad

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

1 stk

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 pose

Spinat

1 pose

Bredbladet persille

½ pakke

Fraiche

(Indeholdermælk)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2944 kJ
Kalorier (kcal)704 kcal
Fedt34 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat52 g
Sukker10 g
Protein39 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker.

Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

2

Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir.

Tilsæt Panamad, en smule olivenolie*, et stort nip salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i ovnen i 15 min.

3

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog.

Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.

Hæld overskydende vand fra.

Skær rødløg [½ stk, 2 pers.] i tynde skiver.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg rødløg i 5 min. Krydr med et nip sukker* og salt*, og overfør til en skål.

4

Skær halloumi i skiver (2-3 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme.

Steg halloumi i 2-3 min på hver side.

5

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2 pers.] fint.

Hak persille fint.

Bland hvidløg, persille og fraiche [½ pakke, 2 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden bulgur. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener.

Top med halloumi, rødløg og dressing.