En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter. En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
2 stk
Tomat
4 g
Panamad
4 g
Grøntsagsbouillon
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 pakke
Kikærter
200 g
Halloumi
60 g
Spinat
1 pose
Bredbladet persille
75 g
Fraiche
½ stk
Hvidløgsfed
4 dl
Vand
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.
Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Tilsæt Panamad, en smule olivenolie*, et stort nip salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i ovnen i 15 min.
Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra. Skær rødløg [½ stk, 2 pers.] i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 5 min. Krydr med et nip sukker* og salt*, og overfør til en skål.
Skær halloumi i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 2-3 min på hver side.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2 pers.] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [½ pakke, 2 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden bulgur. Krydr med salt* og peber*.
Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, rødløg og dressing.