HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVarm Kikærtesalat
topBanner
Varm kikærtesalat

Varm kikærtesalat

med sprød halloumi, bulgur & tomat

En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter. En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:mælksellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Tomat

1 pakke

Fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Panamad

85 g

Spinat

200 g

Kikærter

4 dl

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Bulgur

(Indeholdergluten)

Gul peberfrugt

Bredbladet persille

Halloumi

(Indeholdermælk)

Rødløg

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2561.7588 kJ
Kalorier (kcal)612.275 kcal
Fedt28.1885 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat44.22 g
Sukker4.1 g
Protein35.6725 g
Salt4.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

2

Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Tilsæt Panamad, en smule olivenolie*, et stort nip salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i ovnen i 15 min.

3

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra. Skær rødløg [½ stk, 2 pers.] i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 5 min. Krydr med et nip sukker* og salt*, og overfør til en skål.

4

Skær halloumi i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 2-3 min på hver side.

5

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2 pers.] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [½ pakke, 2 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden bulgur. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, rødløg og dressing.