Skip to main content

Tyskinspireret schnitzel-sandwich med bacon

med 'cheesy' løgringe og grøn gulerodssalat

Denne sandwich er både sprød, fyldt med umami og fuldstændig uimodståelig. Vi fylder surdejsboller med sprødpaneret schnitzel, ostebagte løgringe og en aromatisk dip af worcestershiresauce, mayonnaise og ketchup. Og da man jo også skal have lidt grønt, kommer der en sprød og frisk salat på siden. Husk masser af servietter når du bider igennem sandwichen!

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Selleri
Soja
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

200 g

Romainesalat

2 stk

Baguette

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Sennep, Selleri)

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

125 g

Bacon, skiver

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til løg

¼ tsk

Salt til løg

3 spsk

Ketchup til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til brød

Næringsindhold

Energi (kJ)6010 kJ
Kalorier (kcal)1437 kcal
Fedt85 g
Mættet fedt28.7 g
Kulhydrat105.4 g
Sukker22.2 g
Kostfibre9.6 g
Protein64.2 g
Kolesterol0.1 mg
Salt8.6 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.9 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Skær løg i 1 cm tykke ringe.

Fordel ringe på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt, halvdelen af Hello Sunrise og et nip peber. Top med gouda.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil ost er gylden.

Lav dressing
2

Imens, bland worcestershiresauce, ketchup, mayonnaise og resterende Hello Sunrise i en lille skål.

Lav salat
3

Skyl salat, skil bladene ad, og hak groft.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Snit forårsløg fint.

Bland gulerod, forårsløg og salat med olivenolie og salt i en mellemstor skål.

Paner schnitzel
4

Krydr svinekød med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Kom panko i en tredje dyb tallerken.

Vend svinekød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg schnitzel og bacon
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Halver på langs, overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg bacon i samme stegepande i 4-5 min, eller indtil gylden. Tilsæt i trin 6.

Del boller på midten, og smør underdelen med smør.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i i 2-3 min.

TIP: Tilsæt mere olie ved behov. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

6

Smør boller med dressing, og fyld med en smule salat.

Top med schnitzel og ostebagte løgringe.

Server med resterende salat.