På jagt efter nye smagsoplevelser? Vores Tyrkisk plantefarsfyldt zucchini bringer Tyrkiets forførende smage til dit spisebord, og tilfører dit måltid aromatiske krydderier og et væld af lækre råvarer.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
160 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Tomat
½ stk
Løg
4 g
Souvlaki-krydderi
2 stk
Zucchini
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Bredbladet persille
20 g
Mandler
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
1 spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
2.5 dl
Vand til couscous
¼ tsk
Salt til couscous
1 spsk
Olie til couscous
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver zucchini på langs. Skrab indmad med kerner ud med en teske, og overfør til en skål.
Placer zucchini på en bageplade med bagepapir med den udhulede side opad.
Dryp med olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.
Bag i 10-15 min, eller indtil møre.
Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt couscous, olivenolie og grøntsagsbouillon, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Hak løg, tomat og zucchini-indmad fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg plantefars, løg, zucchini-indmad, souvlaki-krydderi og salt i 4-5 min, eller indtil løgene er bløde.
Tilsæt tomat, og steg i 2-3 min.
Hak persille og mandler groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Fyld færdigbagt zucchini med plantefars, og bag i ovnen i 1-2 min.
Vend persille i gryden med couscous.
Anret zucchini og couscous på tallerkener.
Dryp yoghurt over zucchini, og drys mandler over couscous.