Tyrkisk plantefarsfyldt zucchini
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tyrkisk plantefarsfyldt zucchini

Tyrkisk plantefarsfyldt zucchini

med mandel-persillecouscous og yoghurt

På jagt efter nye smagsoplevelser? Vores Tyrkisk plantefarsfyldt zucchini bringer Tyrkiets forførende smage til dit spisebord, og tilfører dit måltid aromatiske krydderier og et væld af lækre råvarer.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Selleri
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Tomat

½ stk

Løg

4 g

Souvlaki-krydderi

2 stk

Zucchini

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

20 g

Mandler

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

1 spsk

Olie til couscous

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2798 kJ
Kalorier (kcal)669 kcal
Fedt36.4 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat51.9 g
Sukker11.1 g
Protein27.8 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Bag zucchini
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Halver zucchini på langs. Skrab indmad med kerner ud med en teske, og overfør til en skål.

Placer zucchini på en bageplade med bagepapir med den udhulede side opad.

Dryp med olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Bag i 10-15 min, eller indtil møre.

Lav couscous
2

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous, olivenolie og grøntsagsbouillon, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg plantefars
3

Hak løg, tomat og zucchini-indmad fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg plantefars, løg, zucchini-indmad, souvlaki-krydderi og salt i 4-5 min, eller indtil løgene er bløde.

Tilsæt tomat, og steg i 2-3 min.

Rist mandler
4

Hak persille og mandler groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Fyld zucchini
5

Fyld færdigbagt zucchini med plantefars, og bag i ovnen i 1-2 min.

Vend persille i gryden med couscous.

Server
6

Anret zucchini og couscous på tallerkener.

Dryp yoghurt over zucchini, og drys mandler over couscous.