Vi håber at I er sultne, i dag skal vi nemlig lave fyldig hyggemad som hele familien vil elske. Vi laver pizzalommer af tortillas som vi fylder med tomatsauce, bacon, basilikum og ost, og steger gyldne. Samtidig laver vi sprøde fritter, og en frisk salat med æble og rucola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
500 g
Kartofler
1 pose
Basilikum
100 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
40 g
Rucola
1 dåse
Tomatpuré
140 g
Bacon, tern
1 stk
Æble
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Sukker til sauce
2 spsk
Vand til sauce
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.
Imens, skyl rucola.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland rucola og æble i en stor skål.
Vend salt og olivenolie i skålen lige inden servering.
Hak basilikum fint.
Bland tomatpuré, Hvide Løjer & Urter, sukker, et nip salt og vand i en lille skål.
Smør tortillabrød med tomatsauce (lad 1 cm kant være fri).
Fordel bacon, basilikum og gouda på en halvdel, og fold sammen.
Opvarm en stor stegepande på middel varme.
Steg pizzalommer ad omgange i 3-4 min på en side, eller indtil brunet.
Vend forsigtig, og steg videre i 3-4 min, eller indtil brunet og osten er smeltet.
Halver hver pizzalomme.
Anret fritter, salat og pizzalommer på tallerkener.
Server med mayonnaise.