Tortilla-pizzalommer med ost og bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tortilla-pizzalommer med ost og bacon

Tortilla-pizzalommer med ost og bacon

med fritter og æble-rucola salat

Vi håber at I er sultne, i dag skal vi nemlig lave fyldig hyggemad som hele familien vil elske. Vi laver pizzalommer af tortillas som vi fylder med tomatsauce, bacon, basilikum og ost, og steger gyldne. Samtidig laver vi sprøde fritter, og en frisk salat med æble og rucola.

Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

1 pose

Basilikum

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

40 g

Rucola

1 dåse

Tomatpuré

140 g

Bacon, tern

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Sukker til sauce

2 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6757 kJ
Kalorier (kcal)1615 kcal
Fedt61.7 g
Mættet fedt20.3 g
Kulhydrat96.5 g
Sukker17.7 g
Protein34.7 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg bacon
2

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.

Imens, skyl rucola.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland rucola og æble i en stor skål.

Vend salt og olivenolie i skålen lige inden servering.

Lav tomatsauce
3

Hak basilikum fint.

Bland tomatpuré, Hvide Løjer & Urter, sukker, et nip salt og vand i en lille skål.

Fold tortillabrød
4

Smør tortillabrød med tomatsauce (lad 1 cm kant være fri).

Fordel bacon, basilikum og gouda på en halvdel, og fold sammen.

Steg pizzalommer
5

Opvarm en stor stegepande på middel varme.

Steg pizzalommer ad omgange i 3-4 min på en side, eller indtil brunet.

Vend forsigtig, og steg videre i 3-4 min, eller indtil brunet og osten er smeltet.

Halver hver pizzalomme.

Server
6

Anret fritter, salat og pizzalommer på tallerkener.

Server med mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image