Thailandsk torsk i sød chili-sojaglace
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk torsk i sød chili-sojaglace

Thailandsk torsk i sød chili-sojaglace

med kokosris og saftig mangosalat

En letlavet, men alligevel spændende hverdagsret med skønne smage, der passer perfekt, når det skal gå hurtigt, men samtidig overraske. Fisken steges og får derefter lov til at flyde rundt i en sød og syrlig sauce med lime og chili. Vi laver også et cremet kokosris, som helt sikkert bliver et hit hos store og små. Vi lokker også med en fantastisk mangosalsa med peberfrugter, som er både velsmagende, og samtidigt gudesmuk at se på!

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Fisk
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

1 stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Ingefær

150 g

Grønne bønner

250 ml

Kokosmælk

1 stk

Mango

80 g

Sød chilisauce

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4219 kJ
Kalorier (kcal)1008 kcal
Fedt38.8 g
Mættet fedt23.7 g
Kulhydrat122.7 g
Sukker47.8 g
Protein36.3 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Kog kokosris
1

Bring kokosmælk og vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav mangosalat
2

Imens, skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Skær lime i både.

Bland mango, chili, et stort skvæt limesaft og et nip salt i en mellemstor skål.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg grønne bønner
3

Skær ender af grønne bønner.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grønne bønner i 3-4 min, eller indtil møre.

Krydr med et nip salt og peber, top med sesamfrø, og overfør til en tallerken.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.

Steg fisk
4

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Ay Cajun-ba og salt.

Opvarm samme stegepande (tør af først) med en smule olivenolie på middel varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Tilsæt sauce
5

Imens, riv ingefær fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm samme stegepande (tør af først) med olivenolie på middel varme.

Steg hvidløg og ingefær i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce og et skvæt limesaft, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret kokosris og fisk i dybe tallerkener.

Top med sød chili-sojaglace og ristede løg.

Server med grønne bønner, mangosalat og resterende limebåde.