Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag frister vi med krydrede og sprøde frokostburritos med inspiration fra Mexico. Fyldet er svinekød stegt med mexicanske krydderier, kålsalat blandet med lime og olivenolie, og en spicy srirachamayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
5 g
Tex-Mex
300 g
Svineschnitzel
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Skær kød i 2 cm strimler, og krydr med Tex-Mex og salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Halver lime på et andet skærebræt.
Bland limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend kålsalat i dressingen indtil dækket.
Fyld tortillas med salat, srirachamayonnaise og kød.
Rul sammen til burritos.