Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Kender du til taquitos? Det er en mexicansk snack bestående af en lille, sprød sammenrullet tortilla med fyld. Denne uimodståelige variant er med krydret, hakket oksekød og revet gruyère. Vi serverer vores taquitos med en livlig tomatsauce-dip.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
50 g
Revet Gruyere
(Indeholder: Mælk)
5 g
Tex-Mex
225 g
Hakket oksekød
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
½ g
Chiliflager
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til tortilla
¼ tsk
Sukker til dip
¼ tsk
Salt til dip
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød med Tex-Mex og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Fordel oksekød på hvert tortillabrød, og top med revet gruyère.
Rul hvert tortillabrød stramt sammen, og placer med åbningen nedad på en bageplade med bagepapir.
Pensl med olivenolie, og bag i 10-12 min, eller indtil sprøde og gyldne.
Imens, bland hakkede tomater, chiliflager, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Brug en blender hvis du ønsker en glat dip.
Server taquitos på et fad, med tomatsaucen som dip.