HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliatelle
topBanner
Tagliatelle

Tagliatelle

med laks, zucchini, gulerod & dild

Slyng den cremede pasta omkring gaflen, nyd duften og lad denne hurtige pastaret med laks, creme fraiche, dild og citron kærtegne dine smagsløg. Zucchini og gulerod giver fylde, mens løg og hvidløg giver en finjusteret balance. En simpel pastaret er en klassiker, der altid går rent ind.

Allergener:fiskglutenmælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Zucchini

4 g

Gulerod

¼ tsk

Citron

efter behov

Dild

Laksefilet

(Indeholderfisk)

Tagliatelle

(IndeholderglutenKan indeholdeæg, soja, sennep)

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Løg

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1491.9305 kJ
Kalorier (kcal)356.58 kcal
Fedt3.431 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat72.98 g
Sukker1.8 g
Protein12.86 g
Salt1.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* i kog. Halver løg, og skær i tynde skiver. Pres hvidløg. Riv zucchini. Riv gulerod. Riv citronskal [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], og skær citron i både. Hak dild fint (gem en smule til anretning).

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min.

3

Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med salt* og peber*. Steg laks i 6-7 min.

4

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1-2 dl, 2 pers. | 3-4 dl, 4 pers.]. Dræn pasta, og hæld tilbage i gryden.

5

Tilsæt creme fraiche, pastavand, grøntsagsbouillon, citronskal, dild og salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 4-5 min. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener, og top med laks, sauce og dild. Server med citronbåde.