topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliatelle

Tagliatelle

med laks, zucchini, gulerod & dild

Slyng den cremede pasta omkring gaflen, nyd duften og lad denne hurtige pastaret med laks, creme fraiche, dild og citron kærtegne dine smagsløg. Zucchini og gulerod giver fylde, mens løg og hvidløg giver en finjusteret balance. En simpel pastaret er en klassiker, der altid går rent ind.

Allergener:
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

1 stk

Gulerod

1 stk

Citron

1 pose

Dild

200 g

Laksefilet

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

150 g

Crème fraiche

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

efter behov

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)357 kcal
Energi (kJ)1492 kJ
Fedt3.43 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat72.98 g
Sukker1.8 g
Protein12.86 g
Salt1.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med vand* i kog. Halver løg, og skær i tynde skiver. Pres hvidløg. Riv zucchini. Riv gulerod. Riv citronskal [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], og skær citron i både. Hak dild fint (gem en smule til anretning).

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min.

Steg laks
3

Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med salt* og peber*. Steg laks i 6-7 min.

Kog pasta
4

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1-2 dl, 2 pers. | 3-4 dl, 4 pers.]. Dræn pasta, og hæld tilbage i gryden.

Lav sauce
5

Tilsæt creme fraiche, pastavand, grøntsagsbouillon, citronskal, dild og salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 4-5 min. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener, og top med laks, sauce og dild. Server med citronbåde. 


Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image