Slyng den cremede pasta omkring gaflen, nyd duften og lad denne hurtige pastaret med laks, creme fraiche, dild og citron kærtegne dine smagsløg. Zucchini og gulerod giver fylde, mens løg og hvidløg giver en finjusteret balance. En simpel pastaret er en klassiker, der altid går rent ind.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Zucchini
1 stk
Gulerod
1 stk
Citron
1 pose
Dild
200 g
Laksefilet
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
150 g
Crème fraiche
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
¼ tsk
Salt
efter behov
Vand
Bring en gryde med vand* i kog. Halver løg, og skær i tynde skiver. Pres hvidløg. Riv zucchini. Riv gulerod. Riv citronskal [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], og skær citron i både. Hak dild fint (gem en smule til anretning).
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min.
Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med salt* og peber*. Steg laks i 6-7 min.
Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1-2 dl, 2 pers. | 3-4 dl, 4 pers.]. Dræn pasta, og hæld tilbage i gryden.
Tilsæt creme fraiche, pastavand, grøntsagsbouillon, citronskal, dild og salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 4-5 min. Krydr med salt* og peber*.
Anret pasta i dybe tallerkener, og top med laks, sauce og dild. Server med citronbåde.