Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Tag smagsløgene med til sydøstasien med blandt andet Char Sui som er kinesisk barbecue, rejer med ingefær og chili, sesamkartofler. Det serveres med en frisk salat med salatblanding, agurk, rødløg, æble, asiatisk dressing og sesamfrø, og grillet pak choi med peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pak choi
10 g
Ingefærpasta
250 g
Kongerejer
(Indeholder Krebsdyr Kan indeholde Krebsdyr)
500 g
Svinemørbrad
40 g
Asiatisk dressing
40 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
150 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
100 g
Blandet salat
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
1000 g
Små kartofler
1 stk
Agurk
1 stk
Æble
40 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til sauce
½ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til dressing
Forvarm ovnen på 240 °C/220 °C (varmluft).
Forvarm grill på 200 °C på middel varme, og smør med en smule olivenolie.
Halver kartofler.
Bland kartofler, en smule olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Fordel kartofler på 2 bageplader med bagepapir, og bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.
Overfør til en dyb tallerken og krydr med halvdelen af de ristede sesamfrø.
Imens, bland Asiatisk woksauce og salt i en mellemstor skål.
Skær kød i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt og krydr med salt. Vend kød i marinaden, og stil til side for at marinere.
Bland rejer, ingefærpasta, olivenolie, chiliflager og salt i en mellemstor skål, og stil til side for at marinere.
Skyl salatblanding.
Skær agurke i halve skiver.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland salatblanding, agurk, rødløg, æble, asiatisk dressing, resterende sesamfrø og salt i en stor skål.
Halver pak choi, pensl med olivenolie, og grill på grillen i 2-3 min på hver side, indtil gylden.
Imens, hak peanuts groft.
Overfør pak choi til en tallerken og dryp med sojasauce.
TIP: Steg pak choi hvis du ikke har en grill.
Grill kød på den ene side af grillen i 2-3 min på hver side, indtil gylden og gennemstegt.
Grill rejer på den anden side af grillen i 1-2 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte.
I en lille skål blandes mayo med srirachasauce.
TIP: 1) Steg kød og rejer på en stegepande hvis du ikke har en grill. 2) Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 3) Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Drys med peanuts på pak choi.
Anret kød, rejer, kartofler med sriracha mayo, salat og pak choi på tallerkener.