topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svamperisotto

Svamperisotto

med porre, spinat & valnødder

Forkæl dig selv med lidt luksus med denne velsmagende, cremede svamperisotto, tilsmagt med salvie og lagret ost. Risene koges med grøntsagsbouillon, og smagen fremhæves med citronskal, spinat og porre. Sprøde valnødder er en perfekt kontrast til den bløde risotto, og med ét har du en fortryllende middag at sætte gaflen i - selvfølgelig de 45 minutter værd, det tager at lave retten!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

150 g

Risottoris

3 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Porre

20 g

Valnødder

1 pose

Salvie

150 g

Portobello

40 g

Finrevet ost

60 g

Spinat

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)346 kcal
Energi (kJ)1447 kJ
Fedt7.49 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat60.67 g
Sukker0.8 g
Protein7.03 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær svampe i tynde skiver. Snit porre fint. Pres eller hak hvidløg fint. 

Steg svampe
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe og et nip salt*, og steg i 4-5 min. Stil til side på en tallerken.

Kog risottoris
3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg porre i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og risottoris, og svits i 1 min. Tilsæt vand*, Hvide Løjer & Urter og grøntsagsbouillon. Bring i kog, og lad koge under omrøring i 2 min.

Tilbered risotto
4

Overfør risotto til et ildfast fad. Dæk til med sølvpapir, og bag i 22-26 min, eller indtil risene er møre og vandet er absorberet. Pluk salvieblade. Hak valnødder groft.

Friter salvie
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt salvieblade, og friter i 2-3 min, eller indtil sprøde. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle. Rør spinat, svampe og 1/2 revet ost i risottoen. Smag til med salt* og peber*. 

Server
6

Anret svamperisotto på tallerkener. Top med valnødder, salvieblade og resterende revet ost. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image