Stegt laks og perlecouscoussalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt laks og perlecouscoussalat

Stegt laks og perlecouscoussalat

med ristede valnødder og gedeostecreme

Forkæl dig selv med en elegant middag med krydret, stegt laksfilet. Laksen ligger på en bund af perlecouscoussalat tilsmagt med grov sennep og citron. Top med gedeostecreme og valnødder, og nyd en middag ud over det sædvanlige!

Allergener:
Gluten
Hvede
Nødder
Mælk
Æg
Sennep
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)

1 stk

Gulerod

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

50 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Citron

1 stk

Pære

30 g

Spinat

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand til perlecouscous

½ tsk

Salt til perlecouscous

1 spsk

Smør til perlecouscous

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3921 kJ
Kalorier (kcal)937 kcal
Fedt48.2 g
Mættet fedt14 g
Kulhydrat78.6 g
Sukker14.6 g
Protein42.9 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.

Riv gulerod (uskrællet).

Tilsæt perlecouscous, gulerod og halvdelen af Jorden Rundt, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde. 

Hæld overskydende vand fra.

Tilsæt smør, og rør sammen.

Rist valnødder
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Overfør til en lille skål.

Lav gedeostcreme
3

Halver citron.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Skyl spinat, og hak groft.

Bland gedeost, vand og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg laks
4

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med resterende Jorden Rundt og salt.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

Lav perlecouscoussalat
5

Imens, bland sennep, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, sukker, salt og et nip peber i en stor skål.

Vend perlecouscous, pære og spinat i skålen.

Server
6

Anret perlecouscoussalat i skåle.

Top med laks.

Dryp med gedeostcreme.

Drys med valnødder.