Ugens fisk kommer at elskes af hele familien. Vi steger kuller, som får lov at simre i en skøn sauce med hvidløg og Dukkah-krydderier. Skønne tilbehør er boillonkogt bulgur, en frisk salat med spinat, agurk, tomat og gulerod, og en spicy dressing med yoghurt, forårsløg og chili.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ g
Chiliflager
1 stk
Tomat
7.5 g
Dukkah-Godt
(Indeholder: Sennep, Sesam)
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Agurk
30 g
Spinat
75 ml
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
¼ tsk
Salt til dressing
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til fisk
2 spsk
Smør til stegning
2 spsk
Vand til sauce
Opvarm en stor stegepande på høj varme.
Steg forårsløg i 3-4 min, eller indtil let forkullet. Tag af varmen, og hak fint på et skærebræt.
Bland forårsløg, chiliflager, yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil bløde.
Imens, skyl spinat.
Skær agurk i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland spinat, agurk, tomat, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt. Steg i 2-3 min på den ene side, eller indtil gylden. Vend forsigtigt, tilsæt smør, hvidløg, Dukkah-Godt, vand og et stort nip peber, og steg videre 1-2 min, eller indtil fisken er gennemstegt og saucen er let tyknet.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret bulgur og salat i dybe tallerkner.
Top med fisk og sauce.
Server med forårsløgsyoghurt.