Hurtig mozzarella- og chorizowrap
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig mozzarella- og chorizowrap

Hurtig mozzarella- og chorizowrap

med stegte kartofler og tomatgulerodssalat

Har du brug for aftensmad i en fart? Vores Friske mozzarella- og chorizowrap er din redning. Denne fyldige wrap med salat er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Egg
Milk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

1 stk

Kartoffeltern, forkogte

4 g

Mamas Favorit

120 g

Chorizo, ternet

125 g

Mozzarella

2 stk

Tortillabrød

2 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3942 kJ
Kalorier (kcal)942 kcal
Fedt48.3 g
Mættet fedt15.7 g
Kulhydrat485.2 g
Sukker30.8 g
Kostfibre57.7 g
Protein76.7 g
Salt8.1 g
Trans Fat0.2 g
Potassium303.6 mg
Calcium19.8 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Steg kartofler
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Hak rødløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kartofler og rødløg med Mamas Favorit, salt og et nip peber i 7-8 min, eller indtil brunet.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kartoflerne sidder fast på panden.

Steg chorizo
2

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg chorizo i 6-8 min, eller indtil genemstegt.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i stykker.

Lav salat
3

Skyl rucola.

Skær tomat i både.

Giv rulerod (uskrællet) groft.

Bland rucola, tomat, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Anret kartofler, chorizo og mozzarella i midten af tortillabrød, og hold enderne fri. Fold enderne ind over fyldet, og rul til en stram burrito.

Halver burrito.

Server med salat.