Har du brug for aftensmad i en fart? Vores Friske mozzarella- og chorizowrap er din redning. Denne fyldige wrap med salat er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rødløg
1 stk
Kartoffeltern, forkogte
4 g
Mamas Favorit
120 g
Chorizo, ternet
125 g
Mozzarella
2 stk
Tortillabrød
2 stk
Tomat
1 stk
Gulerod
40 g
Rucola
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hak rødløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kartofler og rødløg med Mamas Favorit, salt og et nip peber i 7-8 min, eller indtil brunet.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kartoflerne sidder fast på panden.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg chorizo i 6-8 min, eller indtil genemstegt.
Hæld væde fra mozzarella, og riv i stykker.
Skyl rucola.
Skær tomat i både.
Giv rulerod (uskrællet) groft.
Bland rucola, tomat, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Anret kartofler, chorizo og mozzarella i midten af tortillabrød, og hold enderne fri. Fold enderne ind over fyldet, og rul til en stram burrito.
Halver burrito.
Server med salat.