Sprød chipotle-svinekødsburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød chipotle-svinekødsburger

Sprød chipotle-svinekødsburger

med cremet æbleslaw og spicy 'cheese fries'

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en spændende opskrift på chipotle-svinekødsburger. Vi bygger vores burgers med sprøde schnitzler, cremet æbleslaw, frisk avocado, purløg og chili. Fantastisk tilbehør er 'cheese fries', bagte kartoffelbåde toppede med en velsmagende ostesauce.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 g

Røget paprika

½ stk

Rød chili

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

25 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

300 g

Svineschnitzel

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

1 stk

Avocado

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

500 g

Kartofler

150 g

Snittet kålsalat

1 pose

Purløg

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5696 kJ
Kalorier (kcal)1361 kcal
Fedt67.7 g
Mættet fedt15.9 g
Kulhydrat127.1 g
Sukker25.4 g
Protein56.8 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav æbleslaw
2

Imens, hak purløg fint.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, skær i tynde skiver, og krydr med et nip salt.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland srirachamayonnaise, røget paprika, vand, salt og peber i en stor skål.

Vend snittet kålsalat og æble i skålen.

Paner svinekød
3

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Panamad i en tredje dyb tallerken.

Vend svinekød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Overfør til en tallerken.

Steg svinekød
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis svinekødet sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav ostesauce
5

Imens, kom mornaysauce, revet ost og mælk i en mellemstor gryde på middel varme, og lad simre under omrøring 2-4 min, eller indtil osten er smeltet og saucen har en flydende konsistens.

Krydr med salt og peber.

Sænk til lav varme, og hold varm indtil servering.

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Anret kartofler på tallerkener, og top med ostesauce.

Fyld boller med svinekød, avocado og æbleslaw.

Top kartofler med purløg og chili.

Server med overskydende æbleslaw.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.