Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
4 g
Panamad
1 stk
Mynte & koriander
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Granatæble
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
½ g
Chiliflager
1 stk
Gulerod
40 g
Sød chilisauce
1 stk
Appelsin
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
½ spsk
Olie til ris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Olie til salat
1 spsk
Mel til vegetarprotein
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Hak mynte og koriander groft.
TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Bland granatæble, gulerod, appelsin, mynte, koriander, olivenolie og et nip salt i en mellemstor skål.
Kom kebab i en dyb tallerken, og dub tør med køkkenrulle.
Drys med Panamad, hvedemel og et nip salt, og vend sammen.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab i 4-5 min.
Sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce, chiliflager, vand og sød chilisauce, og vend sammen.
Anret hvidløgsris på tallerkener.
Top med kebab og granatæblesalat.
Server med asiatisk mayonnaise.