Spicy veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy veggiestrimler

Spicy veggiestrimler

med hvidløgsris og granatæblesalat

Tags:
Plantebaseret
Vegetarisk
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Selleri
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

4 g

Panamad

1 stk

Mynte & koriander

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Granatæble

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

½ g

Chiliflager

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Appelsin

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til salat

1 spsk

Mel til vegetarprotein

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3971 kJ
Kalorier (kcal)949 kcal
Fedt45.7 g
Mættet fedt53.7 g
Kulhydrat108 g
Sukker31.6 g
Protein24.8 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. 

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme. 

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered frugt og grønt
2

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak mynte og koriander groft.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Lav granatæblesalat
3

Bland granatæble, gulerod, appelsin, mynte, koriander, olivenolie og et nip salt i en mellemstor skål.

Paner kebab
4

Kom kebab i en dyb tallerken, og dub tør med køkkenrulle.

Drys med Panamad, hvedemel og et nip salt, og vend sammen.

Steg kebab
5

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab i 4-5 min.

Sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce, chiliflager, vand og sød chilisauce, og vend sammen.

Server
6

Anret hvidløgsris på tallerkener.

Top med kebab og granatæblesalat.

Server med asiatisk mayonnaise.