Her byder vi på masser af skønne råvarer, der er tilberedt på nye spændende måder. Den sprøde, pankopanerede blomkål med sriracha bages til perfektion i ovnen. Samtidig laver vi søde fritter, og så bikser vi en cremet kålsalat med forårsløg og sort sesammayonnaise sammen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
450 g
Sød kartoffel
275 g
Blomkål
½ stk
Lime
25 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
40 g
Sød chilisauce
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Snittet kålsalat
50 g
Vegansk sesammayonnaise
(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
1 stk
Forårsløg
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Ketchup (step 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær sød kartoffel (uskrællet) i både.
Skær blomkål [1/2 stk, 2P] i 1 cm buketter.
Halver lime [1/2 stk, 2P].
Bland srirachamayonnaise [1/2 pakke, 2P], Ginger Ninja, ketchup [1/2 spsk I 1 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber i en stor skål.
Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing.
Tilsæt panko, og vend med blomkål.
Fordel på en bageplade med bagepapir, og drys med overskydende panering.
Fordel kartofler på en anden bageplade. Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil blomkålen er sprød og kartoflerne er møre.
Imens, bland sød chilisauce, sojasauce [1/2 pakke, 2P] og et skvæt limesaft i en lille skål.
Snit forårsløg fint.
Bland snittet kålsalat, forårsløg og halvdelen af sesammayonnaise i en skål.
Anret kålsalat, kartofler og blomkål på tallerkener.
Top blomkål med en smule sauce.
Server med resterende sesammayonnaise og sauce.