Spansk tomat- og paprikaglaseret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spansk tomat- og paprikaglaseret torsk

Spansk tomat- og paprikaglaseret torsk

med kartoffel-peberfrugtsalat og aioli

I aften drømmer vi os væk til Spanien og frister med torsk som vi steger i en glaze med balsamico, tomatpuré og røget paprika. Vi serverer vores torsk med cremet aioli, og oreganobagte peberfrugter og kartofler vendt med frisk persille og rucola.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Røget paprika

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

½ g

Oregano, tørret

500 g

Kartofler

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

40 g

Rucola

1 dåse

Tomatpuré

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til glace

½ tsk

Sukker til glace

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2261 kJ
Kalorier (kcal)540 kcal
Fedt18.5 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat58 g
Sukker13 g
Protein30.8 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler 
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, oregano og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader ved behov.

Bag peberfrugt
2

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.

Kom peberfrugt på bagepladen, når kartoflerne har 20 min tilbage, vend sammen, og bag i resterende tid.

Forbered grøntsager
3

Skyl rucola.

Hak persille fint.

Lav glace
4

Bland balsamico, tomatpuré, røget paprika, salt og sukker i en lille skål.

Steg fisk
5

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg i 2-3 min på en side, vend og tilsæt glace.

Steg videre i 2-3 min, indtil fisk er gennemstegt og glaseret.

Vend persille og rucola med kartofler og peberfrugt lige inden servering.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, kartofler og peberfrugt på tallerkener.

Server med aioli.