Spansk svine- og kalvekøds-'paellabowl'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spansk svine- og kalvekøds-'paellabowl'

Spansk svine- og kalvekøds-'paellabowl'

med citronyoghurt-dressing og rucola

Smag på solrige Spanien med denne farverige paellabowl. Vores version har krydrede grøntsagsris som toppes med hakket svine- og kalvekød krydret med spidskommen og røget paprika. Lidt friskhed og syre får du gennem rucolaen og citronyoghurt-dressingen.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

1 stk

Tomatpuré

250 g

Hakket svine-/kalvekød

2 g

Spidskommen, stødt

4 g

Røget paprika

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Citron

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2958 kJ
Kalorier (kcal)707 kcal
Fedt26.9 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat79.1 g
Sukker11.4 g
Protein35.5 g
Salt4.7 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg, peberfrugt og hvidløg fint.

Kog ris
2

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits løg og peberfrugt i 1-2 min, eller indtil gylden og velduftende.

Tilsæt hvidløg og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris, tomatpuré og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg kød
3

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød med salt, et nip peber, spidskommen og røget paprika i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav citronyoghurt-dressing
4

Imens, halver citron.

Bland et stort skvæt citronsaft, yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.

Skyl rucola.

Lav salat
5

Bland rucola, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Server
6

Anret ris i skåle.

Top med hakket svine-/kalvekød, salat og citronyoghurt-dressing.