
Smag på solrige Spanien med denne farverige paellabowl. Vores version har krydrede grøntsagsris som toppes med hakket svine- og kalvekød krydret med spidskommen og røget paprika. Lidt friskhed og syre får du gennem rucolaen og citronyoghurt-dressingen.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Jasminris
35 g
Tomatpuré
250 g
Hakket svine-/kalvekød
2 g
Spidskommen, stødt
4 g
Røget paprika
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Citrusfrugt
40 g
Rucola
1 spsk
Olie til ris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til sauce
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat

Hak løg, peberfrugt og hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits løg og peberfrugt i 1-2 min, eller indtil gylden og velduftende.
Tilsæt hvidløg og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris, tomatpuré og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med salt, et nip peber, spidskommen og røget paprika i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, halver citron.
Bland et stort skvæt citronsaft, yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.
Skyl rucola.

Bland rucola, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Anret ris i skåle.
Top med hakket svine-/kalvekød, salat og citronyoghurt-dressing.