Opdag vegetarbidder med vores Souvlaki-vegetarbidder og valnøddebulgur. Denne farverige ret gør vegetarbidder til en græsk, Souvlaki-krydret og mundvandsdrivende oplevelse, som nærmest transporterer dig direkte til Santorini.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
1 stk
Zucchini
1 stk
Citron
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Souvlaki-krydderi
200 g
Romainesalat
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 stk
Rødløg
4 g
Harissa-krydderi
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
1 spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Salt til syltning
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Mel til panering
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, Harissa-krydderi og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg, vand, salt og et nip peber.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Halver citron.
Bland rødløg, salt og et stort skvæt citronsaft i en mellemstor skål.
Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.
Skræl zucchini til lange, tynde bånd.
Lige inden servering, bland zucchini, olivenolie, salt og et nip peber i skålen med rødløg.
Bland pulled beans, mel, Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans i 3-4 min, eller indtil brunet.
Imens, bank valnødder (i pakken) med en kagerulle eller kødhammer.
Lige inden servering, bland valnødder i bulgur.
Anret bulgur, pulled beans og salat på tallerkener.
Server med en klat hvidløgsdressing.