Souvlaki-vegetarbidder og valnøddebulgur
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Souvlaki-vegetarbidder og valnøddebulgur

med sprød zucchinisalat og hvidløgsdressing

Opdag vegetarbidder med vores Souvlaki-vegetarbidder og valnøddebulgur. Denne farverige ret gør vegetarbidder til en græsk, Souvlaki-krydret og mundvandsdrivende oplevelse, som nærmest transporterer dig direkte til Santorini.

Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

1 stk

Zucchini

1 stk

Citron

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Souvlaki-krydderi

200 g

Romainesalat

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 stk

Rødløg

4 g

Harissa-krydderi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til syltning

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Mel til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2061 kJ
Kalorier (kcal)493 kcal
Fedt25.2 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat28.2 g
Sukker9.5 g
Protein35.9 g
Salt6.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, Harissa-krydderi og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg, vand, salt og et nip peber.

3

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver citron.

Bland rødløg, salt og et stort skvæt citronsaft i en mellemstor skål.

4

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Lige inden servering, bland zucchini, olivenolie, salt og et nip peber i skålen med rødløg.

5

Bland pulled beans, mel, Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans i 3-4 min, eller indtil brunet.

Imens, bank valnødder (i pakken) med en kagerulle eller kødhammer.

Lige inden servering, bland valnødder i bulgur.

6

Anret bulgur, pulled beans og salat på tallerkener.

Server med en klat hvidløgsdressing.