Lynhurtig aftensmad lavet i et snuptag finder du lige her! Vores Lynhurtig abricoschutney- og kikærtecurry kræver ikke meget arbejde i køkkenet, men smager til gengæld som har den stået og simret hele dagen. Nyd en cremet sauce på crème fraiche, Tikka Masala og Curry-on med kikærter og spinat, og server med mandler og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Basmatiris
4 g
Curry-On
30 g
Tikka masala
1 pakke
Kikærter
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
60 g
Spinat
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
1 pose
Koriander
1 stk
Løg
1 stk
Lime
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
1.5 dl
Vand til sauce
1 spsk
Smør til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg i 1-2 min, eller indtil let bløde.
Tilsæt kikærter, Curry-On, Tikka Masala, grøntsagsbouillon, crème fraiche og vand, og lad simre i 3-4 min, eller indtil gennemvarmt.
Skyl spinat.
Skær lime i både.
Tilsæt smør, abrikoschutney og spinat til panden med færdig karry, og vend sammen indtil spinaten falder sammen.
Krydr med salt og et nip peber.
Anret ris og karry i skåle.
Top med mandler og koriander.