Hurtig abricoschutney- og kikærtekarry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig abricoschutney- og kikærtekarry

Hurtig abricoschutney- og kikærtekarry

med basmatiris og mandler

Lynhurtig aftensmad lavet i et snuptag finder du lige her! Vores Lynhurtig abricoschutney- og kikærtecurry kræver ikke meget arbejde i køkkenet, men smager til gengæld som har den stået og simret hele dagen. Nyd en cremet sauce på crème fraiche, Tikka Masala og Curry-on med kikærter og spinat, og server med mandler og koriander.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

4 g

Curry-On

30 g

Tikka masala

1 pakke

Kikærter

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

60 g

Spinat

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

1 pose

Koriander

1 stk

Løg

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

1.5 dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3332 kJ
Kalorier (kcal)796 kcal
Fedt36.9 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat96.6 g
Sukker13.7 g
Protein19.4 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav karry
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt kikærter, Curry-On, Tikka Masala, grøntsagsbouillon, crème fraiche og vand, og lad simre i 3-4 min, eller indtil gennemvarmt.

Skyl spinat.

Skær lime i både.

Tilsæt spinat
3

Tilsæt smør, abrikoschutney og spinat til panden med færdig karry, og vend sammen indtil spinaten falder sammen.

Krydr med salt og et nip peber.

Server
4

Anret ris og karry i skåle.

Top med mandler og koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image