Sandwich med cremet rejesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sandwich med cremet rejesalat

Sandwich med cremet rejesalat

2 portioner | med dilddressing med crème fraiche

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag laver vi en skøn sandwich med hele salatblade, og en cremet hjemmelavet rejesalat med stegte rejer, crème fraiche, mayonnaise, rødløg og dild.

Allergener:
Æg
Sennep
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Dild

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Salat

1 stk

Rødløg

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2802 kJ
Kalorier (kcal)670 kcal
Fedt34 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat68.6 g
Sukker10.5 g
Protein21.7 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Varm brød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær et snit i brød, placer med bunden ned på en bageplade med bagepapir, og bag i 7-8 min, indtil sprød.

TIP: Vores brød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Steg rejer
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer i 1-2 min, indtil gyldne og gennemstegte, og overfør til en skål.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav rejesalat
3

Hak dild og rødløg fint på et andet skærebræt.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Vend crème fraiche, mayonnaise, rødløg, dild, salt og et nip peber i skålen med rejer.

Server
4

Fyld brød med rejesalat og salatblade.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image