Skip to main content
Saftig bacon-cheeseburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saftig bacon-cheeseburger

Saftig bacon-cheeseburger

med bagte kartofler og hjemmerørt burgersauce

Burgers smager altid godt, og i aften byder vi på klassiske smage. Vores burgere bygges med hjemmelavet burgersauce, bøffer toppet med smeltet ost, honningbagt bacon, tomat, salat og ristede løg. Vi serverer vores fantastiske burgere med kartoffelbåde og syltet agurk.

Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg
Senf
Gluten
Hvede
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

24 ml

Hvidvinseddike

100 g

Mayonnaise

1 stk

Ristede løg

½ stk

Salat

25 g

Rasp

2 stk

Briocheboller

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

225 g

Hakket oksekød

300 g

Kartofler

125 g

Bacon, skiver

15 g

Sennep

50 g

Revet gouda

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

1

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6288 kJ
Kalorier (kcal)1503 kcal
Fedt95.9 g
Mættet fedt30.6 g
Kulhydrat105.4 g
Sukker28 g
Kostfibre5.7 g
Protein55.3 g
Kolesterol0.1 mg
Salt8.1 g
Trans Fat0.1 g
Potassium1152.8 mg
Calcium26 mg
Iron2.9 mg

Fremgangsmåde

Lav kartoffelbåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Fordel bacon på en anden bageplade med bagepapir, når kartoflerne har 15 min tilbage, og bag i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav burgersauce
2

Imens, skær tomat i tynde skiver, og skræl agurk til lange, tynde bånd.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Del boller på midten.

Bland mayonnaise, sennep, ketchup, halvdelen af hvidvinseddike og et nip salt i en lille skål.

Bland resterende hvidvinseddike, agurk, sukker, vand og et nip salt i en mellemstor skål.

Hæld lage fra inden servering.

Form bøffer
3

Bland hakket oksekød, æg, rasp og salt i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 4-5 min.

Vend bøffer, top med revet ost, og krydr med salt og et nip peber. Steg videre i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet og bøfferne er gennemstegte.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt honning
5

Dryp bacon med honning, når den er 5 min tilbage i ovnen.

Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør boller med en smule burgersauce.

Fyld med bøffer, tomat, salat, bacon og ristede løg.

Server med kartoffelbåde, agurk og resterende burgersauce.