Burgers smager altid godt, og i aften byder vi på klassiske smage. Vores burgere bygges med hjemmelavet burgersauce, bøffer toppet med smeltet ost, honningbagt bacon, tomat, salat og ristede løg. Vi serverer vores fantastiske burgere med kartoffelbåde og syltet agurk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
24 ml
Hvidvinseddike
100 g
Mayonnaise
1 stk
Ristede løg
½ stk
Salat
25 g
Rasp
2 stk
Briocheboller
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
225 g
Hakket oksekød
300 g
Kartofler
125 g
Bacon, skiver
15 g
Sennep
50 g
Revet gouda
¼ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Ketchup til sauce
¼ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
1
Æg til bøffer
½ tsk
Salt til bøffer
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Fordel bacon på en anden bageplade med bagepapir, når kartoflerne har 15 min tilbage, og bag i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skær tomat i tynde skiver, og skræl agurk til lange, tynde bånd.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Del boller på midten.
Bland mayonnaise, sennep, ketchup, halvdelen af hvidvinseddike og et nip salt i en lille skål.
Bland resterende hvidvinseddike, agurk, sukker, vand og et nip salt i en mellemstor skål.
Hæld lage fra inden servering.
Bland hakket oksekød, æg, rasp og salt i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min.
Vend bøffer, top med revet ost, og krydr med salt og et nip peber. Steg videre i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet og bøfferne er gennemstegte.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Dryp bacon med honning, når den er 5 min tilbage i ovnen.
Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min.
Smør boller med en smule burgersauce.
Fyld med bøffer, tomat, salat, bacon og ristede løg.
Server med kartoffelbåde, agurk og resterende burgersauce.