Chimichurrisalat med rumpsteak
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Chimichurrisalat med rumpsteak

2 portioner | med avocado og bagte løg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl dig selv med en luksuriøs måltidssalat med et latinamerikansk tvist. Stjernen i salaten er skiver af perfekt stegt rumpsteak. Chimichurri danner krydderbasen for salaten, og er en sydamerikansk urtedressing med hvidløg, persille og hvidvinseddike. Salaten indeholder også bagte løg, croutoner og avocado, og er både sprød, krydret og dejlig mættende!

Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rumpsteak

100 g

Blandet salat

1 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Avocado

1 stk

Løg

1 stk

Bredbladet persille

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2800 kJ
Kalorier (kcal)669 kcal
Fedt37.2 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat39.2 g
Sukker3.2 g
Protein37.3 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt.

Skær løg i 1 cm både.

Fordel løg på en bageplade med bagepapir, dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 8-10 min.

2

Imens, riv brød i 1 cm stykker.

Overfør til en stor skål, og bland med olivenolie, salt og et nip peber.

Tag færdige løg ud af i ovnen efter 8-10 min, og fordel croutoner på bagepladen. Bag i ovnen i 8-10 min, indtil gyldne.

Hak hvidløg og persille meget fint.

Bland hvidløg, persille, olivenolie, hvidvinseddike, chiliflager, salt og et nip peber i en lille skål.

Skyl blandet salat.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tynde skiver.

TIP: Undlad chiliflager, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Imens, bland halvdelen af chimichurri, olivenolie, bagte løg, croutoner, blandet salat og salt i en stor skål.

Skær bøffer i 1 cm skiver, når de har hvilet i et par minutter.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

4

Anret salat i dybe tallerkener.

Top med avocado og bøffer, og dryp med resterende chimichurri.