Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Tag børnene med i køkkenet og lav en lækker roulade. Vi fylder vores roulade med ricottafrosting, og topper den med citronglasur og ristede hasselnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
40 g
Hasselnødder
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
100 g
Flormelis
(Kan indeholde spor af: Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
200 g
Ricotta
(Indeholder: Mælk)
600 g
Sukkerbrødskagemiks
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Nødder, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
4 spsk
Smør til stegning
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Fordel kagemiks på en bageplade med bagepapir i en rektangel med 5 cm fra kanten. Bag i 10-11 min, til kage er færdigbagt og gylden.
Halver citron.
Tag kage ud af ovnen, og placer på en rist, inklusive bagepapir. Dryp med citronsaft, og dæk med et fugtigt viskestykke. Lad den køle af i 10-15 min.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages. - Sørg for at viskestykket er fugtigt, men ikke for vådt.
Smelt smør i en lille gryde.
Kom ricottaost i en stor skål og hæld langsomt smør i. Tilsæt flormelis, og pisk indtil glat.
Fordel ricottafrosting over den let afkølede kage.
Rul forsigtigt kage ved at starte i den korte ende, brug bagepapiret til at rulle kage forsigtigt sammen. Pres let, og skær enderne af, så de bliver pæne.
Hak hasselnødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist hasselnødder i 3-4 min, indtil gyldne.
Bland resterende flormelis og et stort skvæt citronsaft i en lille skål.
TIP: Tilsæt mere citronsaft hvis glasuren er for tyk.
Smør glasur på rouladen, og top med hasselnødder.