Røget lakse- og avocadobagel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Røget lakse- og avocadobagel

Røget lakse- og avocadobagel

2 serveringer | med agurkebånd

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En lækker sesambagel fyldt med aromatisk røget laks, sprøde agurkebånd og cremet avocado er lynhurtig at lave, og er skøn på alle tidspunkter af dagen - morgen, middag og aften!

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Sesam
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Sesambagel

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

2 stk

Avocado

1 stk

Citron

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

1 stk

Agurk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2889 kJ
Kalorier (kcal)690 kcal
Fedt29.3 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat71.1 g
Sukker12.1 g
Protein27 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Varm bagels
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft, hvis du ønsker bagels varmet. 

Halver bagels.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir.

Varm i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Forbered grøntsager
2

Imens, halver citron.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver, som spredes ud til en vifte.

Forbered agurk
3

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Server
4

Anret avocadovifter på bagels, dryp med citronsaft, og krydr med et nip salt og peber.

Top med laks, agurkebånd og oversiden af bagelen.