Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Hurtig sur-sød kylling

med friske udonnudler, pak choi og ristede sesamfrø

Er du på udkig efter en lynhurtig omgang nudler med asiatiske smage, så er du landet det helt rigtige sted! Her lynsteger vi kylling, peberfrugt og pak choi, og blander det med en skøn sur-sødsauce på ketchup, hvidvinseddike, sojasauce og sød chilisauce. Et drys forårsløg og sesamfrø færdiggør den velduftende nudelwok!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Under 650 kcal
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

220 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Pak choi

80 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Ketchup til sauce

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2364 kJ
Kalorier (kcal)565 kcal
Fedt12.1 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat64.2 g
Sukker31.5 g
Protein46.4 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 1 min, eller indtil varme. Adskil nudler med en gaffel, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Hak pak choi groft.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Snit forårsløg fint. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 2-3 min, eller indtil brunet.

Tilsæt pak choi og peberfrugt, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde og kyllingen er gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, ketchup, hvidvinseddike og vand, og kog i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt nudler, vend sammen og fjern fra varmen.

4

Anret nudler i dybe tallerkener, og top med forårsløg og sesamfrø.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image