Er du på udkig efter en lynhurtig omgang nudler med asiatiske smage, så er du landet det helt rigtige sted! Her lynsteger vi kylling, peberfrugt og pak choi, og blander det med en skøn sur-sødsauce på ketchup, hvidvinseddike, sojasauce og sød chilisauce. Et drys forårsløg og sesamfrø færdiggør den velduftende nudelwok!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
220 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Forårsløg
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Pak choi
80 g
Sød chilisauce
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Ketchup til sauce
½ dl
Vand til sauce
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 1 min, eller indtil varme. Adskil nudler med en gaffel, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Hak pak choi groft.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Snit forårsløg fint.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 2-3 min, eller indtil brunet.
Tilsæt pak choi og peberfrugt, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde og kyllingen er gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, ketchup, hvidvinseddike og vand, og kog i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt nudler, vend sammen og fjern fra varmen.
Anret nudler i dybe tallerkener, og top med forårsløg og sesamfrø.