Pulled pork-taquitos og ostegratinerede nachos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled pork-taquitos og ostegratinerede nachos

Pulled pork-taquitos og ostegratinerede nachos

2 serveringer | med majssalsa og limedip

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde spor af: Mælk)

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Avocado

1 stk

Rød chili

1 g

Majs

300 g

Pulled pork

200 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Rødløg

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

½ g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salsa

¼ tsk

Salt til guacamole

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7633 kJ
Kalorier (kcal)1824 kcal
Fedt106.5 g
Mættet fedt46.6 g
Kulhydrat136.1 g
Sukker17.9 g
Protein69.3 g
Salt8.4 g

Fremgangsmåde

Tilbered pulled pork
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Tilsæt hakkede tomater og træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Lav taquitos
2

Fordel en skefuld pulled pork langs siden af hver tortilla.

Rul dem stramt, og placer med åbningen nedad på en bageplade med bagepapir.

Pensl med olivenolie og krydr med et nip salt.

Bag i ovnen i 7-9 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Bag nachos
3

Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med ost. Bag i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet.

Lav majssalsa
4

Imens, hæld væde fra majs og overfør til en mellemstor skål.

Skær lime i både.

Hak rødløg [1/2 stk] og koriander fint.

Flæk chili [1/2 stk], fjern kerner, og hak fint.

Bland limesaft [1 spsk], chili, koriander, rødløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i skålen med majs.

Lav guacamole
5

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Mos avocado, crème fraiche [1/2 stk], limesaft [2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Bland crème fraiche [1/2 stk], limesaft [2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret taquitos med lime dip ved siden af.

Server nachos direkte på bagepladen.

Top med majssalsa.

Server med guacamole.