Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
1 stk
Koriander
1 stk
Lime
1 stk
Avocado
1 stk
Rød chili
1 g
Majs
300 g
Pulled pork
200 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Rødløg
150 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
½ g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
¼ tsk
Salt til salsa
¼ tsk
Salt til guacamole
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Tilsæt hakkede tomater og træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Fordel en skefuld pulled pork langs siden af hver tortilla.
Rul dem stramt, og placer med åbningen nedad på en bageplade med bagepapir.
Pensl med olivenolie og krydr med et nip salt.
Bag i ovnen i 7-9 min, eller indtil sprøde og gyldne.
Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med ost. Bag i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet.
Imens, hæld væde fra majs og overfør til en mellemstor skål.
Skær lime i både.
Hak rødløg [1/2 stk] og koriander fint.
Flæk chili [1/2 stk], fjern kerner, og hak fint.
Bland limesaft [1 spsk], chili, koriander, rødløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i skålen med majs.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Mos avocado, crème fraiche [1/2 stk], limesaft [2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Bland crème fraiche [1/2 stk], limesaft [2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Anret taquitos med lime dip ved siden af.
Server nachos direkte på bagepladen.
Top med majssalsa.
Server med guacamole.