Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger pulled beans, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af at steges med vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver en fantastisk tomatsalsa, med en karakteristisk smag af koriander. Vi bygger vores tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en lækker cajunmayo. Og så lidt jalapeño til de modige!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Snittet kålsalat
5 g
Tex-Mex
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
½ stk
Løg
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Tænd ovnen på 220°C/ 200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat fint. Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både.
Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt pulled beans, Tex-Mex, et skvæt vand*, salt* [1/4 tsk |1/2 tsk] og et nip peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Bland tomat, løg, et stort skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Smør tortillabrød med cajunmayonnaise. Fyld med coleslaw, pulled beans og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.