I aften skal vi lave to amerikanske saucer, som passer virkelig godt til vores lynhurtige bowl. Ranchdressingen opstår når vi blander fraiche, mayonnaise, hvidløg og citronsaft, og buffalosaucen består af smør, sriracha, ketchup og honning. Saucerne løfter vores veganske nuggets, kålblanding og stegte kartoffeltern til nye højder!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Veganske Nuggets
(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)
1 stk
Kartoffeltern, forkogte
150 g
Kålblanding, skåret
1 stk
Æble
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron
25 g
Honning
4 g
Røget paprika
20 g
Sriracha
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Smør til sauce
1 spsk
Ketchup til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Vand til sauce
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg kartofler med salt i 7-8 min, eller indtil gyldne.
Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg nuggets i 2 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Halver citron.
Bland fraiche, hvidløg, mayonnaise, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en stor skål.
Overfør nuggets til en tallerken, og hold varme.
Opvarm smør i samme stegepande på middel varme.
Svits røget paprika i 30 sek, indtil velduftende.
Tilsæt sriracha, honning, salt, vand og ketchup, og rør sammen i 30 sek, indtil gennemvarmet. Fjern fra varmen.
Vend kålblanding og æble i skålen med ranchdressing.
Anret nuggets, kålsalat og kartofler i dybe tallerkener.
Server med buffalosauce som dip til nuggets.