Amerikanskinspireret bowl med veganske nuggets
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Amerikanskinspireret bowl med veganske nuggets

med buffalosauce og ranchdressing

I aften skal vi lave to amerikanske saucer, som passer virkelig godt til vores lynhurtige bowl. Ranchdressingen opstår når vi blander fraiche, mayonnaise, hvidløg og citronsaft, og buffalosaucen består af smør, sriracha, ketchup og honning. Saucerne løfter vores veganske nuggets, kålblanding og stegte kartoffeltern til nye højder!

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Havre
Hvede
Byg
Gluten
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Veganske Nuggets

(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)

1 stk

Kartoffeltern, forkogte

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Æble

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

25 g

Honning

4 g

Røget paprika

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3162 kJ
Kalorier (kcal)756 kcal
Fedt30.5 g
Mættet fedt8.7 g
Kulhydrat491.5 g
Sukker45 g
Protein61.4 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

1

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg kartofler med salt i 7-8 min, eller indtil gyldne.

2

Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg nuggets i 2 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde.

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver citron.

Bland fraiche, hvidløg, mayonnaise, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en stor skål.

3

Overfør nuggets til en tallerken, og hold varme.

Opvarm smør i samme stegepande på middel varme.

Svits røget paprika i 30 sek, indtil velduftende.

Tilsæt sriracha, honning, salt, vand og ketchup, og rør sammen i 30 sek, indtil gennemvarmet. Fjern fra varmen.

Vend kålblanding og æble i skålen med ranchdressing.

4

Anret nuggets, kålsalat og kartofler i dybe tallerkener.

Server med buffalosauce som dip til nuggets.