topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Poké bowl

Poké bowl

med syltet rødløg & koriander

Her kommer en opdateret version af en af ​​vores mest populære opskrifter. Denne asiatiske poké bowl laver du med jasminris smagt til med aromatisk hvidløg og ingefær, og toppet med stegte svampe, gulerod og løg. Frisk agurk og syltede løg giver retten det lille ekstra, sammen med asiatisk dressing og et spejlæg på toppen. Yummie!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Rødløg

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 g

Chiliflager

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

25 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

200 g

Champignon

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

3 dl

Vand

efter behov

Sukker

1 spsk

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)625 kcal
Energi (kJ)2616 kJ
Fedt25.11 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat76.54 g
Sukker11 g
Protein18.14 g
Salt1.8 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Riv ingefær fint. Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middel varme. Steg hvidløg og ingefær i 1 min. Tilsæt vand* (se ingrediensliste)og ris, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær svampe i kvarte. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv limeskal [1/2 stk, 2 pers.], og skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

Sylt rødløg
3

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Bland halvdelen af rødløg, hvidvinseddike, vand* [3 spsk, 2 pers. | 6 spsk, 4 pers.] og et nip salt* og sukker* i en anden skål. Stil til side.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og resterende rødløg i 4-5 min. 

Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2 pers.], limeskal, et nip chiliflager, et skvæt limesaft og et stort nip peber*, og steg i 1 min. Overfør til en skål.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Slå æg* ud i panden, og drys med et nip sesamfrø.Spejl i 3-4 min, og krydr med et nip salt* og peber*. Hak koriander groft. Si væde fra rødløg.

Server
6

Anret ris, grøntsager, agurk og rødløg i dybe tallerkener. Top med spejlæg, asiatisk mayodressing, koriander og resterende sesamfrø. Server med limebåde.