HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPoké Bowl
topBanner
Poké bowl

Poké bowl

med syltet rødløg & koriander

Her kommer en opdateret version af en af ​​vores mest populære opskrifter. Denne asiatiske poké bowl laver du med jasminris smagt til med aromatisk hvidløg og ingefær, og toppet med stegte svampe, gulerod og løg. Frisk agurk og syltede løg giver retten det lille ekstra, sammen med asiatisk dressing og et spejlæg på toppen. Yummie!

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojasesamægsennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Rødløg

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 g

Chiliflager

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, soja, sesam)

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

200 g

Champignon

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

3 dl

Vand

efter behov

Sukker

1 spsk

Smør

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)625 kcal
Energi (kJ)2616 kJ
Fedt25.11 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat76.54 g
Sukker11 g
Protein18.13 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv ingefær fint. Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middel varme. Steg hvidløg og ingefær i 1 min. Tilsæt vand* (se ingrediensliste)og ris, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær svampe i kvarte. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv limeskal [1/2 stk, 2 pers.], og skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

3

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Bland halvdelen af rødløg, hvidvinseddike, vand* [3 spsk, 2 pers. | 6 spsk, 4 pers.] og et nip salt* og sukker* i en anden skål. Stil til side.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og resterende rødløg i 4-5 min. 

Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2 pers.], limeskal, et nip chiliflager, et skvæt limesaft og et stort nip peber*, og steg i 1 min. Overfør til en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Slå æg* ud i panden, og drys med et nip sesamfrø.Spejl i 3-4 min, og krydr med et nip salt* og peber*. Hak koriander groft. Si væde fra rødløg.

6

Anret ris, grøntsager, agurk og rødløg i dybe tallerkener. Top med spejlæg, asiatisk mayodressing, koriander og resterende sesamfrø. Server med limebåde.